Κεφαλογιάννης: Η απάτη, τα προϊόντα αδυνατίσματος και οι παρενέργειες

«Είναι ζήτημα δημόσιας υγείας», είπε ο παρουσιαστής

Στη λίστα με τα ονόματα των επωνύμων που έχουν πέσει θύματα διαδικτυακής απάτης έχει προστεθεί κι αυτό του Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

"Για αυτόν τον λόγο επέλεξα να πάω στον Alpha"


Όλα ξεκίνησαν στα τέλη Ιουνίου, όταν κάποιοι επιτήδειοι χρησιμοποίησαν το όνομά του, προκειμένου να διαφημίσουν προϊόντα που στοχεύουν στην ταχεία απώλεια βάρους.

Ο δημοσιογράφος ενημερώθηκε άμεσα γι’ αυτό το γεγονός και απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να βρεθούν από πού προέρχονται αυτές οι ιστοσελίδες και ποιοι τις ανεβάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο «μετρ των εκπομπών υγείας» βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και είπε πως σήμερα η υπόθεση βρίσκεται στον Εισαγγελέα.

«Ελπίζω η ελληνική δικαιοσύνη να κινηθεί με πιο γρήγορους ρυθμούς. Και το λέω αυτό, διότι εγώ είμαι ένας άνθρωπος που ασχολούμαι τόσα χρόνια με την υγεία και θα ήταν ανεύθυνο εκ μέρους μου να αφήσω έτσι αυτή την υπόθεση. Έγινα δέκτης κάποιων πληροφοριών από ανθρώπους που χρησιμοποίησαν αυτά τα προϊόντα και είχαν σοβαρές παρενέργειες στην υγεία τους».

Κλείνοντας, ο δημοσιογράφος τόνισε πως πρόκειται για ένα ζήτημα δημόσιας υγεία και πως οι Αρχές θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top