«Άγριες Μέλισσες»: Θα μείνει έγκυος η Δρόσω από τον Νικηφόρο;

Η Δανάη Μιχαλάκη αποκάλυψε πώς πήρε τον ρόλο της αδερφής της Λενιώς

Για το πώς πήρε τον ρόλο της «Δρόσως» στις «Άγριες Μέλισσες», την σκηνή που την είχε προβληματίσει αλλά κι ένα αστείο περιστατικό μίλησε η Δανάη Μιχαλάκη στην εκπομπή «The 2night Show».

«Άγριες Μέλισσες»: Βραδινή έξοδος για τη «Δρόσω» και τον σύντροφό της!

«Για το κάστινγκ με βρήκαν μέσω facebook. Πέρασα μόνο δύο κάστινγκ και ήμουν η τελευταία ηθοποιός που κλείσανε. Τρελάθηκα μόλις άκουσα ότι είναι για σειρά εποχής. Με πήραν τηλέφωνο δύο μέρες πριν την πρώτη ανάγνωση και μου είπαν ότι με πήρανε για τη σειρά. Παρότι ήξερα ότι θα είμαι στις Άγριες Μέλισσες πήγα και δούλεψα το καλοκαίρι στη Σύρο» ανέφερε ενώ όπως είπε δεν έχει κανέναν κοινό ως χαρακτήρας με την «Δρόσω» παρά μόνο ότι και οι δυο τους έχουν όνειρα και πείσμα όταν θέλουν να καταφέρουν κάτι. 

Στη συνέχεια μίλησε για τον ρόλο της…

Η Δρόσω αλλάζει πάρα πολύ. Κάποια στιγμή θα αντιδράσει και θα εκραγεί. Κάποια στιγμή θα ερωτευτεί και η Δρόσω, δεν ξέρω ποιον! Δεν ξέρω τι γράφεται (εννοεί για το αν θα ερωτευτεί τον Νικηφόρο). Γιατί να κάνουμε σπόιλερ;

Θαυμάζω πολύ τον Νικηφόρο που έχει έρθει από το Παρίσι. Η Δρόσω ενθουσιάζεται με αυτά. Ζηλεύει και λίγο τη ζωή του Νικηφόρου που είναι από άλλη οικογένεια και δεν του λείπει τίποτα.

Η Δανάη Μιχαλάκη απάντησε αινιγματικά σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το αν η «Δρόσω» θα μείνει έγκυος από τον Νικηφόρο:

Ποιος το είπε αυτό; Δεν έχω ιδέα. Θα γίνουν πολλά σε αυτό το χωριό. Ο Νικηφόρος ήρθε με άλλον αέρα από το Παρίσι.

Όσο για το ποια σκηνή την έχει κάνει να γελάσει πολύ και ποια την έχει δυσκολέψει; «Έχω γελάσει με μια σκηνή που δεν την έχει δείξει ακόμα, γιατί άκουγα να γουργουρίζουν οι κοιλιές των ηθοποιών. Η σκηνή που περίμενα ότι θα με προβληματίσει και θα με δυσκολέψει ήταν η σκηνή του φόνου. Αυτή η σκηνή μας πήρε περίπου 2.5 ώρες».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top