Η Ελλάδα στην καρδιά μας: "Άρωμα" Ελλάδας στην Μελβούρνη, με το φεστιβάλ "Αντίποδες" να συγκεντρώνει πάνω από 150.000 κόσμο

Κάθε Τρίτη στις 22:30 - Μόνο στο Star Web TV!

Κάθε Τρίτη στις 22:30, η εκπομπή "Η Ελλάδα στην καρδιά μας", με τον Μπάμπη Πετράκη, φέρνει την Ελλάδα πιο κοντά στους απόδημους Έλληνες αλλά και τον ελληνισμό του εξωτερικού πιο κοντά στην Ελλάδα. Γιατί, όσα χιλιόμετρα κι αν μας χωρίζουν, έχουμε ένα κοινό στοιχείο... την Ελλάδα στην καρδιά μας!

Στην εκπομπή της Τρίτης, ο εκπρόσωπος της εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων RAC, Αντώνης Τσεβάς, και ο δήμαρχος Κιμώλου, Κωνσταντίνος Βεντούρης, μας ταξιδεύουν στην Κίμωλο και μας ξεναγούν στην παράδοση και στις κρυφές ομορφιές της.

Μαζί μας και ο συγγραφέας Αλέξανδρος Χαρώνης, ο οποίος μας παρουσιάζει το βιβλίο του "Πρόταση γάμου".

Σε ζωντανή σύνδεση έχουμε τον Πρόερδρο της ελληνικής Ορθόδοξης κοινότητας Μελβούρνης και Βικτώριας, Βασίλη Παπαστεργιάδη, από τον οποίο μαθαίνουμε όλες τις λεπτομέρειες για το διήμερο φεστιβάλ "Αντίποδες", που πραγματοποιήθηκε στην Μελβούρνη και συγκέντρωσε πάνω από 150.000 κόσμο.

Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή και κερδίστε έκπτωση 10% σε κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου από την RAC SA!

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv  και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv

Instagram: starwebtv

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top