Άλκηστις Μαραγκουδάκη: Όσα αποκάλυψε για το Survivor, τον Τανιμανίδη αλλά και τον Ντάνο!

Τι είπε για την προσωπική της ζωή;

Άλκηστις Μαραγκουδάκη: Όσα αποκάλυψε για το Survivor, τον Τανιμανίδη αλλά και τον Ντάνο!

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό People, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή,  στο Survivor, αλλά και στον Σάκη Τανιμανίδη.

Αρχικά, η διευθύντρια ψυχαγωγικού προγράμματος του ΣΚΑΪ ανέφερε πως σε κανέναν σύντροφό της δεν αρέσει η δουλειά της.

«Οι περισσότεροι σύντροφοί μου με έβλεπαν ανταγωνιστικά. Παρότι στην προσωπική μου ζωή  είμαι ήπια, νομίζω πως σε κανέναν  από τους συντρόφους μου δεν άρεσε που έκανα μια δουλειά με τόσο πολλές ευθύνες. Κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει πως η συγκεκριμένη εργασία δεν έχει ούτε ωράριο, ούτε Σαββατοκύριακα».

Όπως ήταν φυσικό, μίλησε για το Survivor αποκαλύπτοντας πως ο Σάκης Τανιμανίδης στην αρχή ήταν διστακτικός στο να αναλάβει την παρουσίαση.

«Τον Σάκη τον γνώρισα τυχαία τον περασμένο Οκτώβριο στις Κάννες. Όταν τον είδα, λοιπόν, στις Κάννες τού είπα πως θέλω να παρουσιάσει το Survivor. Ήταν πολύ διστακτικός στο να αναλάβει την παρουσίαση ενός concept που δεν είναι δικό του, καθώς το World Party που παρουσίαζε στον Alpha ήταν δικής του παραγωγής και σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Ανησυχούσε. Επιπλέον, δεν ήταν σίγουρος πως ήθελε να έχει τόσο συχνή τηλεοπτική παρουσία. Όταν τον φώναξα στο γραφείο και μιλήσαμε, καταλάβαμε και οι δύο πως αυτός θα είναι ο παρουσιαστής. Το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να τον γνωρίσουμε στην Acun Medya. Πλέον, είμαι βέβαιη πως του αρέσει και θα είναι ο παρουσιαστής και στο επόμενο Survivor. Σε αυτό το σημείο θέλω να τονίσω πως δεν έγινε ποτέ πρόταση παρουσίασης ούτε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου αλλά ούτε και στον Γιώργο Μαυρίδη».

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη πρόσθεσε πως εκτός από τον Σάκη Τανιμανίδη, διστακτικοί στην αρχή ήταν και αρκετοί celebrities.

«Στην αρχή οι περισσότεροι celebrities ήταν διστακτικοί. Η Acun Medya βοήθησε πολύ στην επιλογή των προσώπων και για τις δυο ομάδες. Στο κάστινγκ είχαν ενεργό ρόλο , καθώς το τουρκικό Survivor παίζεται εδώ και 8 χρόνια, οπότε ήταν λογικό να κάνουν την σωστή διαλογή ώστε να συμπληρωθεί το παζλ  των συμμετεχόντων. Ωστόσο, κάποια από τα σημερινά φαβορί εντάχθηκαν την τελευταία στιγμή. Θέλω να σου πω ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν ο τελευταίος που μπήκε στο παιχνίδι. Δεν πρόλαβα καν να τον δω πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top