Αρνί με... καρύδα: Θα κάνουμε Πάσχα με… Survivor!

Αλλάζει το... τηλεοπτικό μενού

Αρνί με... καρύδα: Θα κάνουμε Πάσχα με… Survivor!

Μπορεί ο αρχικός προγραμματισμός του ΣΚΑΙ να είχε… νηστεία από το ριάλιτι επιβίωσης από την Μεγάλη Τρίτη μέχρι την Τρίτη του Πάσχα, όπως είχατε διαβάσει στο star.gr, αλλά να που τελικά η Κυριακή θα βρει το τηλεοπτικό κοινό στην γνώριμή του θέση: στον καναπέ συντονισμένο με Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, το βράδυ της Κυριακής στις 21:00 το logo του Survivor θα εμφανιστεί ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ωστόσο, αυτή τη φορά θα υπάρχει μια μικρή αλλαγή: οι τηλεθεατές δεν θα δουν τους «Διάσημους» και τους «Μαχητές» σε κάποια δοκιμασία, ούτε τον Σάκη Τανιμανίδη σε ρόλο παρουσιαστή. Και αυτό γιατί την εκπομπή θα την παρουσιάσει η Ελεονώρα Μελέτη!

Την Κυριακή του Πάσχα, η Ελεονώρα θα πει την πρώτη καλησπέρα ως κομμάτι πλέον του Survivor αφού όπως έχει ανακοινωθεί και έχετε διαβάσει στο star.gr, επιστρέφει με εκπομπή που αφορά στα backstage κομμάτι του ριάλιτι.

Αυτή την ώρα, η ξανθιά παρουσιάστρια βρίσκεται στον αέρα και το πρωί της Τρίτης θα προσγειωθεί στο εξωτικό μέρος όπου διαδραματίζονται όλα όσα βλέπουμε!

Εκεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, η Ελεονώρα δεν θα κάνει μόνο συνέντευξη στην Ειρήνη Κολιδά, που εξαιτίας του τροχαίου ατυχήματος είναι ακόμα «κολλημένη» εκεί, ούτε μόνο στον Πάνο Αγριανίτη που, αν και έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι την περασμένη Πέμπτη, δεν έχει επιστρέψει ακόμα στα πάτρια εδάφη για αυτόν ακριβώς τον λόγο, αλλά και στον παίκτη που θα δούμε να αποχωρεί το βράδυ της Τρίτης από την ομάδα των «Διασήμων». 

Μάλιστα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η Ελεονώρα αναμένεται να… τρυπώσει και σε άλλα σημεία του παιχνιδιού και να βοηθήσει έτσι το κοινό, να γνωρίσει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για σημεία και πράγματα που δε δείχνουν οι κάμερες και κόβονται στο μοντάζ!

Όλα αυτά θα ετοιμαστούν και θα προβληθούν την Κυριακή σε μια εκπομπή που θα είναι μαγνητοσκοπημένη, αλλά αναμένεται να είναι πολύ… ζουμερή και γεμάτη ίντριγκα!

Να σημειώσουμε ότι η Ελεονώρα δεν αναμένεται να μείνει πολλές ημέρες στον εξωτικό προορισμό, μιας και πρέπει να γυρίσει Ελλάδα για να ξεκινήσει από την Τρίτη του Πάσχα την εκπομπή της που θα προβάλλεται καθημερινά πιθανότατα στις 4 το μεσημέρι

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top