Γουίλι Καλβουρτζής στο star.gr: Όσα έζησε στο Survivor και η απάντηση για τη "φιλία" Τσανγκ-Αγγελόπουλου

Όσα αποκάλυψε για το ριάλιτι επιβίωσης ο λογοθεραπευτής από την Θεσσαλονίκη

Γουίλι Καλβουρτζής στο star.gr: Όσα έζησε στο Survivor και η απάντηση για τη "φιλία" Τσανγκ-Αγγελόπουλου

Λίγο μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα ο Γουίλι Καλβουρτζής από τους «Μαχητές», έχοντας χάσει τέσσερα κιλά στον Άγιο Δομίνικο, μίλησε στο star.gr για την εμπειρία του στο Survivor αλλά σχολίασε και το reality επιβίωσης… ως τηλεθεατής, αφού, όπως εξομολογήθηκε μπορεί να αποχώρησε από το παιχνίδι, ωστόσο δεν χάνει επεισόδιο!

«Η εμπειρία ήταν λίγο περίεργη. Είχε και καλά και κακά. Μου άρεσε γενικότερα. Ήθελα να περάσω αυτή τη διαδικασία του Survivor παρόλο που μπήκα πιο αργά. Ωστόσο, δεν θα ξαναπήγαινα όσα χρήματα και αν μου έδιναν. Πήρα την εμπειρία, την έζησα. Μια φορά ήταν αρκετή. Όταν γυρνάς είναι δύσκολο. Ο οργανισμός σου έχει φάει τέτοιο ζόρι εκεί γιατί όταν είσαι με τα καθημερινά γεύματά σου και τους καφέδες σου και ξαφνικά δεν έχεις τίποτα από όλα αυτά,  το σώμα σου παθαίνει ένα σοκ» ανέφερε.

Όπως οι περισσότεροι συμπαίκτες του, έτσι και ο λογοθεραπευτής από την Θεσσαλονίκη, αντιμετώπισε κάποια προβλήματα υγείας. Βλέπετε, δεν ήταν και ό,τι καλύτερο να τρέφεσαι κάθε μέρα με καρύδα!

«Είχα κάποια θέματα…Γαστρεντερίτιδα με διάρροιες λόγω της καρύδας. Έχασα τέσσερα κιλά. Πρώτη- δεύτερη εβδομάδα που άρχισα να το συνηθίζω, την τρίτη εβδομάδα έφυγα» είπε.

Μπορεί οι περισσότεροι να πιστεύετε ότι το πρώτο πράγμα που έκανε όταν αποχώρησε από το παιχνίδι ήταν να φάει, όμως ο Γουίλι επέλεξε να κάνει μπάνιο και μάλιστα… καυτό!

«Μου είχε λείψει το ζεστό νερό, το αφρόλουτρο και το σαπούνι. Μετά πήγα και έφαγα αλλά με μικρά γεύματα για να μην ζορίσω το στομάχι που ήταν κλειστό. Είχαμε κάποια συγκεκριμένη ποσότητα νερού την οποία δεν την σπαταλούσαμε για μπάνιο. Την σπαταλούσαμε για τη δίψα μας και να πλύνουμε το πρόσωπό μας. Και πάλι χωρίς αφρόλουτρο και σαπούνι τι μπάνιο να κάνεις;».

Όσο για το αν τελικά έτρωγαν ή όχι οι παίκτες πριν τα αγωνίσματα; Ο πρώην «Μαχητής» αποκάλυψε όλη την αλήθεια!

«Πριν τα αγωνίσματα τρώγαμε μια μπανάνα και έναν ανανά. Αλλά επειδή ήταν όξινος για το στομάχι και δεν μας έκανε καλό, τελικά μας έδιναν ένα αβοκάντο. Βασικά μισό αβοκάντο και μια μικροσκοπική μπανάνα» ανέφερε.

Η φωτο με τον Ντάνο και τον Τσανγκ που προκάλεσε πολλά ερωτήματα

Πριν λίγες ημέρες, μέσω Instagram, ανήρτησε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος μαζί με τον Ορέστη Τσανγκ σε κάποια καφετέρια. Η εν λόγω φωτο έγινε viral με πολλούς να υποστηρίζουν πως οι δύο παίκτες γνωρίζονταν από πριν. Ο Γουίλι ξεκαθάρισε τα πράγματα και αποκάλυψε πώς βρέθηκε στα χέρια του.

«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε έξω από το ξενοδοχείο του Άγιου Δομίνικου.  Είχα σχέση με τα παιδιά και με τον Τσανγκ και με τον Γιώργο. Είχαμε γνωριστεί στα castings για το ριάλιτι.  Είχαμε ανταλλάξει τηλέφωνα και facebook και γενικότερα ανταλλάσσαμε μηνύματα. Ήθελα να δείξω με αυτόν τον τρόπο ότι παρόλο που υπάρχουν  αντίπαλοι «Μαχητές» και «Διάσημοι» μετά το παιχνίδι συνεχίζεται η φυσιολογική μας ζωή. Είμαστε άνθρωποι και εννοείται θα κρατήσουμε επαφές» τόνισε.

"Μου κόπηκαν τα πόδια όταν είδα το τροχαίο"

Τα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο μετά την αποχώρησή του από το νησί της Καραϊβικής δεν έμειναν ασχολίαστα από τον Γουίλι, ο οποίος για καλή του τύχη τελικά δεν έζησε το τροχαίο αφού είχε αποχωρήσει από το ριάλιτι. 

«Μου είπε η μητέρα μου πως “αν δεν είχες γυρίσει θα είχα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και θα έλεγα στην παραγωγή να σε βγάλει έξω κατευθείαν". Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ράδιο αρβύλα. Με το που είδα την εικόνα μου κόπηκαν τα πόδια» ανέφερε και πρόσθεσε: «Πολύ άτυχη η Ειρήνη που έφυγε! Ήταν μια πάρα πολύ δυνατή παίκτρια! Έδινε νίκες στην ομάδα. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί πιστεύω και αυτή ήθελε να κάτσει κι άλλο. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Ίσως να είναι για καλό»

"Ο Μάριος μακάρι να γυρίσει γιατί πιστεύω ότι τον χρειάζεται η ομάδα. Αλλά λίγο δύσκολο το βλέπω και για αυτό στεναχωριέμαι πάρα πολύ". 

Φυσικά, ρωτήσαμε τον Γουίλι και για κάποια πρόσωπα που έχουν ξεχωρίσει στο παιχνίδι με την συμπεριφορά τους και όχι μόνο. Τι είπε για Χανταμπάκη, Αγγελόπουλο, Σπαλιάρα, Αναγωνστόπουλο αλλά και την Πασχάλη που αποχώρησε;

«Ήταν άσχημο αυτό που έκανε ο Χανταμπάκης»

«Είχα μία κοντρίτσα με τον Χανταμπάκη με το που πήγα. Χαλάστηκα με το περιστατικό που είδα, που περίμενε με τη σημαία να τελειώσει ο Κωνσταντίνος (Βασάλος) στο αγώνισμα. ‘Ήταν πραγματικά πάρα πολύ άσχημο. Μου κακοφάνηκε πάρα πολύ! Και χαλάστηκα επίσης με το γεγονός ότι ο Κώστας πήγε και του ζήταγε συγνώμη επειδή σήκωσε τη σημαία με τα δόντια!»

«Η Σόφι Πασχάλη δεν ξέρω τι έπαθε με τον Αγγελόπουλο»

«Η Σόφι Πασχάλη δεν ξέρω γιατί έφαγε τέτοιο “γύρισμα” με τον Αγγελόπουλο. Με την αντίπαλη ομάδα οι επαφές που είχαμε ήταν πέντε λεπτά πριν μπούμε στο συμβούλιο και στα αγωνίσματα»

"Ο Ντάνος είναι ένα παίδί με αρχές"

«Ο Ντάνος είναι ένα πολύ καλό παιδί. Με αρχές, με καλές βάσεις.  Είναι πάρα πολύ δυνατός στα παιχνίδια. Εγώ του έλεγα ότι πηγαίνει σαν οβίδα. Είναι γρήγορος και δυνατός. Όταν τύχαινε να παίζω μαζί του είχα άγχος γιατί είναι ένας δυνατός παίκτης. Αλλά αυτό ήταν την πρώτη εβδομάδα, μετά το ξεπέρασα και τον έβλεπα ανταγωνιστικά όσα περισσότερο μπορούσα αλλά παρόλα αυτά δεν κατάφερα κάποια νίκη απέναντί του.»

"Πάντως, οι Διάσημοι τον έχουν μια στο κρύο, μια στη ζέστη τον καημένο. Απορώ πώς την παλεύει με αυτές τις συνθήκες" πρόσθεσε. 

«Ο Σπαλιάρας είναι εξαιρετικό παιδί»

«Αν ήμουν εκεί πιστεύω θα ήμουν πάρα πολύ κοντά με τον Σπαλιάρα. Παρόλο που με έδωσε τότε στον Χανταμπάκη! Είναι εξαιρετικό παιδί έχει πολύ πλάκα! Πολύ καλός!»

«Ο Κώστας Αναγωνστόπουλος κρατάει αποστάσεις»

"Με τον Αναγνωστόπουλο δεν είχαμε τόσες σχέσεις. Κρατάει αποστάσεις. Προσπάθησα να βρω κοινά στοιχεία αλλά ήταν πιο επιφυλακτικός". 

Όσο για το αν τελικά υπάρχει... φλερτ ανάμεσα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο; 

"Δεν νομίζω ότι υπάρχει όρεξη για τέτοια πράγματα. Είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι εκεί. Οι προτεραιότητες είναι άλλες. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τα παιδιά ήταν στην αντίπαλη ομάδα. Στην ομάδα που έζησα δεν υπήρξε κάτι τέτοιο"

Μάλιστα, ο λογοθεραπευτής από τη Θεσσαλονίκη δεν δίστασε να κάνει και τις προβλέψεις τόσο τόσο για τη σημερινή αποχώρηση, όσο και για τον νικητή του Survivor.

«Ο Κωνσταντίνος δεν νομίζω να φύγει. Ο Πάνος επειδή είναι τραυματίας θα ήταν «καλό» να φύγει γιατί δεν είναι τόσο καλός στα αγωνίσματα όσο ο Αναγνωστόπουλος! Αλλά πιστεύω ότι κάνει καλό στην ομάδα, με τις συμβουλές του, τις συζητήσεις του. Έχει πολύ λαό που τον υποστηρίζει. Μου είπαν το ακατόρθωτο, ότι μπόρεσα και άλλαξα την γνώμη του κόσμου για τον Πάνο. Τον συμβούλεψα να κάνει δύο τρία πραγματάκια. Βλέπω τα κάνει».

Όσο για το ποιος θα κερδίσει στο ριάλιτι επιβίωσης;

«Αφού έφυγε η Ειρήνη και ο Μάριος που τους θεωρούσα φαβορί η ζυγαριά πλέον γέρνει προς το ένα μέρος. Θεωρώ ότι ο Αγγελόπουλος θα είναι ο νικητής. Εκτός και αν τον φάνε οι Διάσημοι.»

 

Συνέντευξη στη Στέλλα Αθανασάκη
e-mail: sathanasaki@star.gr

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top