Νίκος Μουτσινάς: «ευτυχώς ανανέωσα το συμβόλαιο πριν αφήσω μουστάκι»!

«Η Κατερίνα Καινούργιου είναι από άλλον πλανήτη»

Νίκος Μουτσινάς: «ευτυχώς ανανέωσα το συμβόλαιο πριν αφήσω μουστάκι»!

Πρώτη ανάρτηση: 25/5/2012 - 00.00

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου της εκπομπής «Δέστε τους» λέγοντας «είμαστε πολύ ανανεωμένοι… Ανανεώσαμε το συμβόλαιο. Θα είμαστε η ίδια ομάδα με τους Ηλιάκη, Καινούργιου, Δάσκαλο και Ειρήνη».

Ο παρουσιαστής δηλώνει πως «δουλεύω και προσπαθώ να είμαι συνεπής στη δουλειά μου. Μου αρέσει και η τηλεόραση και το θέατρο».

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν ξέρει ακόμα αν θα είναι στην εκπομπή του χρόνου και δηλώνει πως «οι συζητήσεις μου μέχρι στιγμής είναι ότι συνεχίζω κανονικά με το κανάλι. Δεν έχω βάλει ακόμα την υπογραφή μου». Τι απαντά ο Μουτσινάς σε αυτή τη δήλωση της Κατερίνας; «H Κατερίνα Καινούργιου είναι από άλλον πλανήτη. Στην ίδια διάσταση είμαστε που είναι δύσκολη»...

Θα μπορούσε να παίζει τον εαυτό της η Κατερίνα στο θέατρο; Ο Νίκος υποστηρίζει πως «δε νομίζω ότι υπάρχει τόση φαντασία ώστε να γραφτεί ο ρόλος της Κατερίνας Καινούργιου, όπως είναι στην πραγματικότητα. Δεν έχει βρεθεί αυτός ο άνθρωπος που θα το γράψει! Μακάρι να βρεθεί».

Πως είναι η ζωή του Νίκου Μουτσινά στον ερωτικό τομέα; «Υπερέντονη. Δεν προλαβαίνω.. Πιστεύω τώρα με το μουστάκι θα γίνει χαμός. Έχω ποντάρει πολύ σε αυτό το μουστάκι», είπε αστειευόμενος ο παρουσιαστής.

Ενώ η Κατερίνα δηλώνει πως «είμαι μόνη μου. Ότι και αν γίνεται δεν έχω βγει να το διαψεύσω ή να το επιβεβαιώσω. Έχω πει πως είμαι μόνη μου και συνεχίζω να το υποστηρίζω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top