9+1 εύκολες ασκήσεις με ιμάντες στο σπίτι - Πρόγραμμα 20 λεπτών!

Συμβουλές για υπέροχο κορμί από γνωστό personal trainer

Δείτε τις ασκήσεις με ιμάντες που προτείνει ο γνωστός personal trainer, σε όλες τις αναγνώστριες του star.gr 

Σε πόσους από εμάς αρέσει η γυμναστική και θέλουμε να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, αλλά δεν έχουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο για να πάμε στο γυμναστήριο ή τον απαραίτητο χώρο στο σπίτι μας για να ασκηθούμε έστω και είκοσι λεπτά προτού φύγουμε για δουλειά;

7+1 ασκήσεις στο σπίτι για τις βροχερές ημέρες!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jo Orfanakos (@jo__orf)

 

Και, όμως, υπάρχει μία τέλεια λύση και αυτή είναι οι ασκήσεις ενδυνάμωσης για όλο το σώμα με ιμάντες, οι οποίοι μπορούν να στηριχθούν πανεύκολα οπουδήποτε μέσα στο σπίτι (ακόμη και στην πόρτα ενός δωματίου) και μας δίνουν τη δυνατότητα να αναπτύξουμε την ίδια στιγμή που τους χρησιμοποιούμε τη δύναμή μας, την ευελιξία μας, την ισορροπία μας και τη σταθερότητα του μυϊκού μας συστήματος, αξιοποιώντας αποκλειστικά και μόνο το βάρος του σώματός μας!

Ο personal trainer Δημήτρης Ορφανάκος παρουσιάζει σε όλες τις αναγνώστριες του star.gr 10 μοναδικές ασκήσεις με ιμάντες (TRX), οι οποίες θα δυναμώσουν το σώμα σας, θα το γραμμώσουν και θα σας δώσουν απίστευτη ενέργεια ώστε να συνεχίσετε τη μέρα σας και να αντεπεξέλθετε επιτυχώς στις απαιτητικές υποχρεώσεις την καθημερινότητας! 

8 ασκήσεις με μπάλα που θα απογειώσουν το σώμα σας!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jo Orfanakos (@jo__orf)

 

Ασκήσεις για καλογυμνασμένα χέρια μόνο για γυναίκες!

Όπως επισημαίνει ο γνωστός personal trainer, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε ότι όσο χαμηλότερο ποσοστό λίπους έχουμε, τόσο πιο έντονα φαίνονται τα αποτελέσματα των ασκήσεων στο σώμα μας, ενώ συνδυάζοντας τη γυμναστική με την ισορροπημένη διατροφή, θα αποκτήσετε πιο σύντομα ένα υπέροχο γερό και καλογυμνασμένο σώμα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jo Orfanakos (@jo__orf)

 

Άθληση και διατροφή: Η τέλεια συνταγή για ένα θρεπτικό γουακαμόλε

Μην ξεχνάτε τα μικρά θαύματα της εκγύμνασης: Εκτόνωση, ανέβασμα της ψυχολογίας, βελτίωση της διάθεσης και της φυσικής μας κατάστασης! Καλή σας προπόνηση!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top