8 ασκήσεις με μπάλα που θα απογειώσουν το σώμα σας!

Πολύτιμες συμβουλές από τον personal trainer Δημήτρη Ορφανάκο

O χειμώνας έχει δείξει για τα καλά το πρόσωπό του και οι συνθήκες είναι πλέον ιδανικές για οποιαδήποτε εξωτερική δραστηριότητα! Όσοι επιθυμείτε, λοιπόν, ένα δυνατό, υγιές και εντυπωσιακό σώμα, ο personal & weight trainer, Δημήτρης Ορφανάκος, προτείνει και παρουσιάζει σε όλους τους αναγνώστες του Star.gr 8 εκπληκτικές ασκήσεις με μπάλα που θα σας βοηθήσουν να απογειώσετε το σώμα σας!

7 δυναμικές ασκήσεις για να γυμνάσετε αποτελεσματικά όλο το σώμα σας!

Ο personal trainer Δημήτρης Ορφανάκος μας συμβουλεύει για το πώς να «χτίσουμε» ένα υγιές, εντυπωσιακό και δυνατό σώμα!

Πρόκειται για ένα δυναμικό πρόγραμμα 8 ασκήσεων για όλο το σώμα, το οποίο μπορείτε να κάνετε παντού, αφού το μόνο που χρειάζεστε είναι μια μπάλα για πιλάτες. Μπορείτε να κάνετε τρία σετ από κάθε άσκηση και τόσες επαναλήψεις όσες χρειάζονται, αρκεί οι τρεις επαναλήψεις από το τρίτο σετ σχεδόν να μη βγαίνουν, αλλά ακολουθώντας πάντα τη σωστή τεχνική. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε ότι όσο χαμηλότερο ποσοστό λίπους έχουμε, τόσο πιο έντονα φαίνονται τα αποτελέματα των ασκήσεων στο σώμα μας. 

Οι 8 καλύτερες ασκήσεις για γραμμωμένους κοιλιακούς!

Το συγκεκριμένο δυναμικό πρόγραμμα 8 ασκήσεων για όλο το σώμα, μπορείτε να το κάνετε παντού, αφού το μόνο που χρειάζεστε είναι μια μπάλα για πιλάτες.

Όπως επισημαίνει ο Δημήτρης Ορφανάκος, για την αποτελεσματική καύση λίπους, φυσικά παίζει ρόλο η τωρινή φυσική μας κατάσταση, καθώς και η διατροφή που ακολουθούμε. Οι ασκήσεις που μας παρουσιάζει σήμερα είναι ένα προπονητικό πρόγραμμα που μπορείτε να ακολουθείτε τρεις φορές την εβδομάδα, με στόχο την ολοκληρωμένη ενδυνάμωση.

Ασκήσεις για καλογυμνασμένα χέρια μόνο για γυναίκες!

Οι ασκήσεις του συγκεκριμένου προγράμματος γυμναστικής ποικίλλουν, με στόχο την ολοκληρωμένη ενδυνάμωση του σώματος.

Μην ξεχνάτε τα μικρά θαύματα της εκγύμνασης: Εκτόνωση, ανέβασμα της ψυχολογίας, βελτίωση της διάθεσης και της φυσικής μας κατάστασης!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jo Orfanakos (@jo__orf)

 

Γυμναζόμαστε, παντού λοιπόν, δίπλα στο σπίτι μας, στο γυμναστήριο, στο διπλανό πάρκο κ.λπ.. Καλή σας προπόνηση!

8 ασκήσεις για καλογυμνασμένα πόδια και γλουτούς!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jo Orfanakos (@jo__orf)

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top