Πες «αντίο» στο λίπος στην κοιλιά τρώγοντας αυτές τις τροφές!

4 + 1 τροφές που μπορείς να καταναλώσεις άφοβα

Επιβάλλεται η χρήση μεζούρα λένε οι επιστήμονες αναφορικά με το επικίνδυνο λίπος στην κοιλιά - Βίντεο από ANT1

Προσπαθείς να χάσεις το τελευταίο διάστημα βάρος, αλλά και πόντους από την κοιλιά σου, στην οποία έχει συσσωρευθεί περισσότερο από το επιθυμητό λίπος; Τότε εδώ θα βρεις τι μπορείς να καταναλώσεις άφοβα, συμβάλλοντας στο να πεις «αντίο» σε αυτό, φροντίζοντας για την υγεία και τη σιλουέτα σου.

Αβοκάντο

Το αβοκάντο είναι πλούσιο σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, που βοηθούν στη σωστή λειτουργία του οργανισμού μας.

Πώς θα νιώσεις καλά με τα κιλά σου

Περιέχει επιπλέον συνδυασμό από φυτικές ίνες και μονοακόρεστα λιπαρά, που μειώνουν το αίσθημα της πείνας, συμβάλλοντας στην απώλεια βάρους.

Αγγούρι

Η κερσετίνη που περιέχει το αγγούρι, όπως και η υψηλή περιεκτικότητά του σε νερό, απομακρύνει αποτελεσματικά το φούσκωμα, ενώ συμβάλει και στην πρόληψη αυτού.

Δύο μικρές αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να κάψεις το λίπος στην κοιλιά

Είναι ακόμη το ιδανικό σνακ που δεν θα επιβαρύνει την σιλουέτα σου, αφού περιέχει ελάχιστες θερμίδες και καθόλου λιπαρά.

Καυτερές πιπεριές

Τα πικάντικα τρόφιμα, όπως οι πιπεριές chilly, ενεργοποιούν τον μεταβολισμό, με την επιτάχυνση του μεταβολικού ρυθμού, γεγονός που οδηγεί σε μεγαλύτερες καύσεις και απώλεια βάρους. Αυτό συμβαίνει λόγω της καψαϊκίνης που περιέχουν, που μειώνουν τη θέληση για αλμυρά και γλυκά τρόφιμα μέσα στην ημέρα.

Τζίντζερ

Ένα ρόφημα με τζίντζερ αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το επίμονο πρήξιμο στην κοιλιά και δημιουργεί ακόμη αίσθημα κορεσμού.

Αμύγδαλα

Τα αμύγδαλα ως μέρος μιας δίαιτας χαμηλών θερμίδων, οδηγούν σε απώλεια περισσότερου βάρους σε σχέση με άτομα που κάνουν παρόμοια διατροφή, αλλά καταναλώνουν ένα διαφορετικό σνακ. Μεταξύ άλλων παρατηρείται επίσης η μείωση του λίπους στην περιοχή της κοιλιάς. 

7 λόγοι που δεν αδυνατίζεις ενώ προσέχεις τη διατροφή σου

Για καλύτερα αποτελέσματα, μην ξεχνάς πέρα από το να καταναλώνεις τις πάνω τροφές, να πίνεις αρκετό νερό μέσα στην ημέρα, να επιλέγεις φρέσκα προϊόντα χωρίς περιττά λιπαρά και τεχνητά γλυκαντικά ή ζάχαρη, αλλά και να μειώσεις την κατανάλωση αλκοόλ και αναψυκτικών όσο γίνεται.

Πηγή: allyou.gr
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top