ΒΙΟΤΙΧ: Άλλαξε τη ζωή σου, με την ολοκληρωμένη σειρά προβιοτικών!

Με νέα χρώματα στις συσκευασίες και πιο φιλικό και ελκυστικό προφίλ

BIOTIX

Όλοι μάθαμε να εκτιμούμε την αξία της υγείας και της καλής ζωής. Και όλοι, πλέον, θέλουμε να φροντίζουμε τον οργανισμό μας όσο καλύτερα μπορούμε.

H Quest, η εταιρεία που εμπνέεται από τη φύση και καθοδηγείται από την επιστήμη, είναι πάντα δίπλα μας, για να μας βοηθάει να κάνουμε τη φροντίδα του οργανισμού μας, πραγματικότητα. 

Ακόμα και σε περιόδους όπου όλα αλλάζουν με γρήγορους ρυθμούς, η Quest συνεχίζει να εξελίσσεται και να πρωτοπορεί, με νέα προϊόντα και νέες συσκευασίες. Φρεσκάρει την εταιρική της ταυτότητα και την εφαρμόζει, αρχικά, στην ολοκληρωμένη σειρά προβιοτικών Biotix. Με νέα χρώματα στις συσκευασίες και πιο φιλικό και ελκυστικό προφίλ, η ολοκληρωμένη σειρά προβιοτικών Biotix ανανεώνει την εικόνα της, προσφέροντας πάντα την ίδια σύνθεση για πιο λειτουργικό έντερο, δυνατότερο ανοσοποιητικό, περισσότερη ευεξία, καλύτερη διάθεση. 

Η ανανέωση της Quest θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες, με νέες καμπάνιες επικοινωνίας και νέα ενισχυμένα προϊόντα για την ολοκληρωμένη φροντίδα κάθε οργανισμού ξεχωριστά.  

Ολοκληρωμένη σειρά προβιοτικών Biotix

Η σειρά Biotix της Quest περιλαμβάνει εξειδικευμένα συμπληρώματα με διαφορετικούς συνδυασμούς προβιοτικών που βοηθούν στην καλή λειτουργία του εντέρου και όχι μόνο! Η Quest, καινοτόμος και συνεχώς εξελισσόμενη εταιρία στα συμπληρώματα διατροφής, ηγείται της βιομηχανίας των προβιοτικών για περισσότερα από 20 χρόνια. Είναι in-house παραγωγός και μπορεί να εγγυηθεί για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους. Επιπλέον, είναι η μοναδική εταιρία που χρησιμοποιεί τις κάψουλες DR (delayed release). Κάθε DR κάψουλα απελευθερώνει ενεργά προβιοτικά απευθείας στο έντερο για σίγουρο αποτέλεσμα.

Acidophilus Plus Biotix

Μοναδικός συνδυασμός προβιοτικών για την καλή λειτουργία του εντέρου

Το Acidophilus Plus Biotix είναι ένα προβιοτικό συμπλήρωμα διατροφής που έχει σχεδιαστεί ειδικά για όσους έχουν ανάγκη να ρυθμίσουν την ισορροπία της εντερικής τους χλωρίδας και τη λειτουργία του εντέρου τους.

Περιέχει τρία διαφορετικά προβιοτικά, τα L.acidophilus, L.rhamnosus & L.casei, τα οποία συμβάλλουν, σύμφωνα με μελέτες, στην ισορροπία της εντερικής χλωρίδας, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο το έντερο να λειτουργεί φυσιολογικά, με σωστές κενώσεις και να μειωθεί η δυσκοιλιότητα ή η διάρροια.

Τα προβιοτικά του Acidophilus Plus Biotix διατηρούν τη σταθερότητά τους μέχρι την ημερομηνία λήξης του προϊόντος. Οι DR κάψουλές του απελευθερώνουν τα προβιοτικά κατευθείαν στο έντερο για σίγουρο αποτέλεσμα.
Είναι κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans. Δεν περιέχει γλουτένη και λακτόζη.

Δοσολογία: 1 έως 4 κάψουλες την ημέρα.

Συμπλήρωμα διατροφής. Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 54261/13-06-2017.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Douni Health Products AE
Τηλ: 210 9941451
Site: www.douni.gr

CalmBiotix

Ο φυσικός σου σύμμαχος για ηρεμία

Το CalmBiotix της Quest είναι ιδανικό για όσους είναι πιεσμένοι, ανήσυχοι, νιώθουν ένταση, εκνευρισμό ή ταραχή λόγω αυξημένου άγχους ή στρες και αναζητούν μια φυσική υποστήριξη για τη διαχείρισή του.

Προτείνεται για κάθε στρεσογόνο κατάσταση:

  • Υψηλές απαιτήσεις στην εργασία
  • Εξετάσεις
  • Συναισθηματική ανισορροπία
  • Αυξημένες προσωπικές ή κοινωνικές υποχρεώσεις
  •  Ένταση ή εκνευρισμός λόγω διαφόρων καταστάσεων, όπως λόγω διακοπής του καπνίσματος ή επιβολής ενός αυστηρού διαιτολογίου.

Το CalmBiotix περιέχει Lactium®, L-theanine, προβιοτικά, βιταμίνες Β1, Β2 και μαγνήσιο. Το Lactium®, συστατικό του γάλακτος που ηρεμεί τα μωρά όταν πίνουν γάλα, βοηθά αποδεδειγμένα στη διαχείριση του στρες και των συμπτωμάτων του. Η L-θεανίνη υπάρχει στο πράσινο τσάι και είναι γνωστή για τις χαλαρωτικές της ιδιότητες. Τα προβιοτικά επηρεάζουν, σύμφωνα με μελέτες, τη διάθεση. Το μαγνήσιο και οι βιταμίνες Β1 και Β2 συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου και στην καλή ψυχολογία.

Το CalmBiotix δεν προκαλεί υπνηλία και εθισμό. Δεν περιέχει φαρμακευτικές ουσίες. Είναι συμπλήρωμα διατροφής. Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 118106/03-10-2019.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Douni Health Products AE
Τηλ: 210 9941451
Site: www.douni.gr

Cholesterol Biotix

Η διατήρηση της χοληστερίνης σε φυσιολογικά επίπεδα είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της καλής κατάστασης των αγγείων και την υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος. Το Cholesterol Biotix της Quest είναι ένα εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής για τη μείωση της χοληστερίνης. Συνδυάζει τις φυτικές στερόλες με το εκχύλισμα red yeast rice (“κόκκινο” ρύζι), τα προβιοτικά και το συνένζυμο Q10.

  • Οι φυτικές στερόλες έχουν παρόμοια δομή με τη χοληστερόλη και έτσι μπορούν να την μιμούνται και να την ανταγωνίζονται στο έντερο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα  να απορροφάται λιγότερη χοληστερόλη και να μειώνονται τα επίπεδά της στο αίμα. Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι η καθημερινή πρόσληψη τουλάχιστον 0,8g (800mg) φυτικών στερολών, ποσότητα που περιέχεται σε 2 κάψουλες Cholesterol Biotix, μπορεί να μειώσει την LDL χοληστερόλη (κακή χοληστερόλη) στο αίμα.
  • Tο εκχύλισμα Red Yeast Rice περιέχει μονακολίνη K, η οποία έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλει στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα. Η μονακολίνη K αναστέλλει τη δράση του ενζύμου HMG-CoA αναγωγάση, η οποία ελέγχει την παραγωγή χοληστερόλης στο ήπαρ. Με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν οι στατίνες, φάρμακα που συνταγογραφούνται ευρέως για τη μείωση της χοληστερόλης. 
  • Πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι ορισμένα γαλακτικά βακτήρια μπορεί να εμπλέκονται στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης.

Δοσολογία: 2 κάψουλες την ημέρα
Συσκευασία: 30 κάψουλες

Συμπλήρωμα διατροφής Αρ. Γν. ΕΟΦ: 4441/22-01-2016.
Για περισσότερες πληροφορίες:
Douni Health Products AE
Τηλ: 210 9941451
Site: www.douni.gr


 

CranBiotix

Μοναδικός συνδυασμός Cranberry & προβιοτικών για την προστασία από τις ουρολοιμώξεις

Το CranBiotix της Quest είναι η ιδανική πρόταση και την προστασία του ουροποιητικού καθώς συνδυάζει μοναδικά την ευεργετική δράση του Cranberry και των προβιοτικών. 

Το Cranberry περιέχει προανθοκυανιδίνες, φυτικές ουσίες που αποτρέπουν την προσκόλληση παθογόνων μικροοργανισμών στο ουροποιητικό και τους “διώχνουν” από αυτό μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο ουρολοίμωξης. Μελέτες μάλιστα έχουν δείξει ότι το Cranberry μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο ουρολοίμωξης από E.coli, που είναι το βακτήριο που ευθύνεται για τις περισσότερες ουρολοιμώξεις!

Tα προβιοτικά αποτρέπουν την ανάπτυξη παθογόνων μικροοργανισμών στο έντερο και μειώνουν τον κίνδυνο μεταφοράς τους στο ουροποιητικό ή ακόμα και στον γυναικείο κόλπο. 

Σύνθεση: Κάθε κάψουλα περιέχει 240mg τυποποιημένου εκχυλίσματος Cranberry & 2 δις προβιοτικά (L.acidophilus, L.casei & L. rhamnosus). Χωρίς λακτόζη, αλάτι, μαγιά, σίτο ή γλουτένη. Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans. 

Προτεινόμενη Δοσολογία: 1 έως 2 κάψουλες την ημέρα με ή μετά το φαγητό με νερό. Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.
Συμπλήρωμα διατροφής Αρ. Γν. ΕΟΦ: 54258/13-06-2017.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Douni Health Products AE
Τηλ: 210 9941451
Site: www.douni.gr

Enzyme Biotix της Quest

Εξειδικευμένη φόρμουλα για καλύτερη πέψη

Το Enzyme Biotix της Quest είναι ένας μοναδικός συνδυασμός πεπτικών ενζύμων και προβιοτικών που έχει σχεδιαστεί ειδικά για όσους υποφέρουν από δυσπεψίες.

Το Enzyme Biotix περιέχει τα πεπτικά ένζυμα παπαΐνη, βρωμελαΐνη, λιπάση, αμυλάση, λακτάση και α-γαλακτοσιδάση. Η παπαΐνη και η βρωμελαΐνη συμβάλλουν στην πέψη των πρωτεϊνών, η λιπάση στην πέψη των λιπών και η αμυλάση στην πέψη των υδατανθράκων. Η λακτάση διασπά τη λακτόζη που περιέχεται στο γάλα και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα. Η α-γαλακτοσιδάση βοηθά στη διάσπαση πιο σύνθετων υδατανθράκων, οι οποίοι όταν δεν διασπώνται προκαλούν φούσκωμα και αέρια.

Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, το Enzyme Biotix περιέχει τα προβιοτικά γαλακτικά βακτήρια L.acidophilus, L.casei και L.rhamnosus, τα οποία συμβάλλουν στην ισορροπία της εντερικής χλωρίδας.

Χαρακτηριστικά προϊόντος

  • Εξειδικευμένη σύνθεση με 6 πεπτικά ένζυμα και 3 προβιοτικά στελέχη.
  • Σε DR κάψουλες που απελευθερώνουν τα δραστικά συστατικά κατευθείαν στο έντερο για σίγουρο αποτέλεσμα.
  • Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.
  • Δεν περιέχει γλουτένη και λακτόζη.

Σύνθεση: Μια κάψουλα παρέχει 5mg παπαΐνη, 5mg βρωμελαΐνη, 6mg λιπάση, 10mg αμυλάση, 100mg λακτάση, 15mg άλφα-γαλακτοσιδάση και 8 δις προβιοτικά  L.acidophilus, L.casei & L.rhamnosus.

Συμπλήρωμα διατροφής Αρ. Γν. ΕΟΦ: 28672/15-03-2019.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Douni Health Products AE
Τηλ: 210 9941451
Site: www.douni.gr

Immune Biotix

Μοναδικός συνδυασμός προβιοτικών, σκόρδου, β-γλυκανών, βιταμίνης D και ιχνοστοιχείων για τη βέλτιστη λειτουργία του ανοσοποιητικού

Το Immune Biotix της Quest είναι ένας μοναδικός συνδυασμός συστατικών που υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Η μοναδική του σύνθεση περιλαμβάνει βήτα 1-3, 1-6 γλυκάνες, εκχύλισμα σκόρδου ψυχρής ωρίμανσης, ψευδάργυρο, σελήνιο, χαλκό, βιταμίνη D και προβιοτικά.

Ο ψευδάργυρος, το σελήνιο, ο χαλκός και η βιταμίνη D συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Το εκχύλισμα σκόρδου ψυχρής ωρίμανσης έχει αποδεδειγμένη αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή δράση. Τα προβιοτικά εμποδίζουν την ανάπτυξη παθογόνων μικροοργανισμών και εξισορροπούν τη μικροβιακή χλωρίδα που είναι ο κυριότερος παράγοντας ενίσχυσης του ανοσοποιητικού και αποφυγής αλλεργιών.

Το Immune Biotix είναι ιδανικό για όσους θέλουν να ενισχύσουν δραστικά το ανοσοποιητικό τους σύστημα, να προστατευθούν από ιώσεις και κρυολογήματα, αλλά και από αλλεργίες. Μπορεί να προσφέρει σημαντική υποστήριξη ακόμα και στους πιο ευαίσθητους οργανισμούς, σε άτομα που έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο και παρουσιάζουν αυξημένο κίνδυνο να αρρωστήσουν και σε περιόδους έξαρσης ιώσεων ή αλλεργιών.

Δοσολογία: 1 έως 2 κάψουλες την ημέρα.

Για περισσότερες πληροφορίες: Εταιρεία Douni Health Products: αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Quest Vitamins στην Ελλάδα, τηλ.: 210 9941451, fax: 210 9952265.

Liver Biotix από την Quest

Εξειδικευμένη φόρμουλα για την υγεία του συκωτιού

Το Liver Biotix της Quest είναι ένα εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής για την υγεία και την καλή λειτουργία του συκωτιού. Η μοναδική του σύνθεση αποτελείται από χολίνη, εκχύλισμα Milk Thistle και προβιοτικά. 

Η χολίνη συμβάλλει στη διατήρηση της καλής λειτουργίας του συκωτιού και στο φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπών, ενώ η έλλειψή της μπορεί να προκαλέσει μη φυσιολογική απόθεση λίπους στο συκώτι. Το εκχύλισμα Milk Thistle (γαϊδουράγκαθο) περιέχει σιλυμαρίνη, η οποία σύμφωνα με μελέτες βοηθά στην αποτοξίνωση του συκωτιού. Τα προβιοτικά εμποδίζουν την ανάπτυξη παθογόνων βακτηριδίων στον γαστρεντερικό σωλήνα, τα οποία θα μπορούσαν να μεταφερθούν προς το συκώτι και να το βλάψουν. 

Το Liver Biotix της Quest παρέχει μοναδική υποστήριξη στο συκώτι με μία μόνο κάψουλα την ημέρα. Είναι ιδανικό για άτομα που θέλουν να προστατεύσουν ή να αποτοξινώσουν το συκώτι τους, έχουν λιπώδες ήπαρ ή επιβαρύνουν το συκώτι τους λόγω αυξημένης κατανάλωσης αλκοόλ ή φαρμάκων.

Συμπλήρωμα διατροφής. Δεν υποκαθιστά μια ισορροπημένη διατροφή. Δεν περιέχει γλουτένη και λακτόζη. Είναι κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans. Διατίθεται σε συσκευασίες με 30 κάψουλες.  Αρ. Γν. ΕΟΦ: 3296/14-1-2019

Για περισσότερες πληροφορίες:
Douni Health Products AE
Τηλ: 210 9941451
Site: www.douni.gr

ProBiotix Gold της Quest

Ισχυρό προβιοτικό συμπλήρωμα για την καλή λειτουργία του εντέρου

Το ProBiotix Gold είναι ένα ενισχυμένο προβιοτικό συμπλήρωμα που προσφέρει 15 δισεκατομμύρια από 8 διαφορετικά προβιοτικά με μία μόνο κάψουλα. Τα προβιοτικά του ProBiotix Gold συμβάλλουν στην ισορροπία της εντερικής χλωρίδας, στην καλή λειτουργία του εντέρου, στη μείωση της δυσκοιλιότητας και στην αποφυγή των παρενεργειών της αντιβίωσης, όπως είναι η διάρροια και οι κολπικές λοιμώξεις.
Κάθε DR κάψουλα του ProBiotix Gold απελευθερώνει ενεργά προβιοτικά κατευθείαν στο έντερο για σίγουρο αποτέλεσμα. Δεν περιέχει λακτόζη, αλάτι, μαγιά, σίτο ή γλουτένη και είναι κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.
Το ProBiotix Gold ανήκει στην ολοκληρωμένη σειρά προβιοτικών Biotix της Quest, η οποία περιλαμβάνει εξειδικευμένα προβιοτικά συμπληρώματα που στοχεύουν σε συγκεκριμένες ανάγκες του εντέρου και του οργανισμού.

Συμπλήρωμα διατροφής. Δεν υποκαθιστά μια ισορροπημένη διατροφή. Δεν περιέχει γλουτένη και λακτόζη. Είναι κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans. Διατίθεται σε συσκευασίες με 30 κάψουλες.  Αρ. Γν. ΕΟΦ: 77710/02-11-2015.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Douni Health Products AE
Τηλ: 210 9941451
Site: www.douni.gr

TumBiotix Gold της Quest

Το TumBiotixTM Gold περιέχει έναν δραστικό συνδυασμό Casperome® και τριών προβιοτικών γαλακτικών βακτηρίων, των L.plantarum, L.acidophilus & L.rhamnosus, τα οποία βοηθούν στην καλή λειτουργία του εντέρου. Πρόκειται για μία στοχευμένη σύνθεση προβιοτικών και φυτικών εκχυλισμάτων που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει συμπτωματική ανακούφιση σε όσους πάσχουν από σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου ή από φλεγμονώδεις παθήσεις του εντέρου. Τόσο το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου όσο και οι φλεγμονώδεις παθήσεις του εντέρου, συνδέονται με ανισορροπίες στη μικροχλωρίδα του εντέρου. Τα προβιοτικά προσφέρουν συμπτωματική ανακούφιση στο κοιλιακό άλγος, το φούσκωμα, τον μετεωρισμό και τις ακανόνιστες συνήθειες του εντέρου όπως η εναλλασσόμενη διάρροια ή δυσκοιλιότητα. Το Casperome® είναι μια κλινικά μελετημένη φόρμουλα boswellia serrata, με βάση τη λεκιθίνη. Μελέτες για τη Boswellia δείχνουν ότι τα τριτερπενοειδή οξέα της βοηθούν στη μείωση των φλεγμονών στο έντερο και βελτιώνουν τα συμπτώματα των παθήσεων του εντέρου.

Σε DR κάψουλες που απελευθερώνουν ενεργά προβιοτικά κατευθείαν στο έντερο για σίγουρο αποτέλεσμα.

Δεν περιέχει: υδρογονωμένα λίπη, ζωικά συστατικά, τεχνητά συντηρητικά, χρώματα και αρωματικές ουσίες, πρόσθετη ζάχαρη, λακτόζη, αλάτι, μαγιά, σίτο ή γλουτένη.

Κατάλληλο για vegans.

Συμπλήρωμα διατροφής. Δεν υποκαθιστά μια ισορροπημένη διατροφή. 
Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 127908/02-12-2020. 
Να μη χρησιμοποιούνται από παιδιά, εγκύους και γυναίκες που θηλάζουν.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Douni Health Products AE
Τηλ: 210 9941451
Site: www.douni.gr

Mega8 Biotix της Quest

Ισχυρό προβιοτικό συμπλήρωμα για την καλή λειτουργία του εντέρου σε mega δόσεις

Το Μega 8 Biotix είναι ένα ενισχυμένο προβιοτικό συμπλήρωμα που προσφέρει 30 δισεκατομμύρια από 8 διαφορετικά προβιοτικά με μία μόνο κάψουλα. Τα προβιοτικά του Μega 8 Biotix συμβάλλουν στην ισορροπία της εντερικής χλωρίδας και την καλή λειτουργία του εντέρου και είναι κατάλληλο για όσους χρειάζονται mega δόσεις προβιοτικών ή υποφέρουν από σοβαρές γαστρεντερικές διαταραχές, όπως χρόνια δυσκοιλιότητα.

Κάθε DR κάψουλα του Μega 8 Biotix απελευθερώνει ενεργά προβιοτικά κατευθείαν στο έντερο για σίγουρο αποτέλεσμα. Δεν περιέχει λακτόζη, αλάτι, μαγιά, σίτο ή γλουτένη και είναι κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans. 
Το Μega 8 Biotix ανήκει στην ολοκληρωμένη σειρά προβιοτικών Biotix της Quest, η οποία περιλαμβάνει εξειδικευμένα προβιοτικά συμπληρώματα που στοχεύουν σε συγκεκριμένες ανάγκες του εντέρου και του οργανισμού. 

Συμπλήρωμα διατροφής. Δεν υποκαθιστά μια ισορροπημένη διατροφή. Δεν περιέχει γλουτένη και λακτόζη. Είναι κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans. Διατίθεται σε συσκευασίες με 30 κάψουλες.  Αρ. Γν. ΕΟΦ: 54256/13-06-2017.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Douni Health Products AE
Τηλ: 210 9941451
Site: www.douni.gr


 

Ακολουθήστε την Quest στα social media:

Facebook: https://www.facebook.com/QuestGreece

Instagram: https://www.instagram.com/questvitamins_greece/

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top