Συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσεις πριν τον ύπνο για να νιώθεις ευεξία

Έτσι θα ξεκουράζεσαι να θα ξεκινάς ήρεμα τη μέρα σου

ύπνος-συνήθειες

Το βράδυ μαζεύεται όλη η κούραση και το στρες της μέρας, γι’ αυτό καλό είναι να υιοθετήσεις αυτές τις συνήθεις που θα σε ξεκουράσουν και θα σε κάνουν να ξεκινήσεις την επόμενη μέρα πιο ήρεμη.

Τι να κάνεις για να αποκτήσεις τις καμπύλες της Jennifer Lopez

Άλλωστε το ξέρουμε πως αυτή την περίοδο περνάς πιο δύσκολο γιατί πρέπει να βρεις ξανά τους ρυθμούς της καθημερινότητας σου. Αν ακολουθήσεις αυτές τις συνήθειες θα δεις πόσο πιο εύκολα θα είναι όλα: 

Πάρε χρόνο ΜΟΝΟ για σένα 

Κάνε την δική σου τελετουργία. Μπορείς να κάνεις ένα μπάνιο με αιθέρια έλαια, να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου, να βάλεις ήρεμη τις κρέμες προσώπου και σώματος και να διαβάσεις δέκα σελίδες από το αγαπημένο σου βιβλίο.

Τι πρέπει να κάνεις για να μην ξαναπάρεις τα κιλά που έχασες

Το ιδανικό (σου) περιβάλλον

Η σωστή θερμοκρασία και το σκοτάδι πρέπει να είναι τα πρωταγωνιστικά στοιχεία στο υπνοδωμάτιο σου. Ρύθμισε τα όπως σου αρέσουν για να ξεκουραστείς καλύτερα.

Οργανώσου 

Αν ξέρεις ότι την επόμενη μέρα έχεις επαγγελματικές υποχρεώσεις, καλό είναι να σκεφτείς τι θα φορέσεις, έτσι ώστε να τα ετοιμάσεις και να σιγουρευτείς ότι τα κομμάτια που θες είναι πλυμένα και σιδερωμένα. Έτσι θα γλιτώσει ώρα το πρωί και δεν θα τρέχεις με νεύρα. 

Γράψε τις εκκρεμότητες της ημέρας

Όταν πας στο κρεβάτι σου γεμάτη σκέψεις και άγχη για τις υποχρεώσεις σου, σίγουρα δεν θα κοιμηθείς καλά. Μια καλή ιδέα είναι να γράψεις τι έχεις να κάνεις την επόμενη μέρα πριν φύγεις από το γραφείο, έτσι δεν θα έχεις έννοια μήπως ξεχάσεις κάτι. 

Θετική σκέψη 

" Κάθε μέρα είναι και μια νέα αρχή” -κλισέ, αλλά προσπάθησε να το υιοθετήσεις!  Έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις ό,τι δεν πήγε σωστά, να προσπαθήσεις και να καταφέρεις όλα αυτά που θέλεις. 

Επιμέλεια: Ζώη Αυγουστή

Πηγή:mylife.com.cy

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top