Τι να κάνεις για να αποκτήσεις τις καμπύλες της Jennifer Lopez

Όσα πρέπει να κάνεις και όσα πρέπει να αποφύγεις

Jennifer Lopez

Τι κι αν έχει φτάσει τα 51, η JLo έχει ένα από τα πιο αξιοζήλευτα κορμιά της showbiz. Σε κάθε της εμφάνιση, ξέρει πώς να κάνει τους άνδρες να παραμιλούν, ενώ όταν ανεβαίνει στη σκηνή ανάβει για τα καλά φωτιές. Αν θέλεις κι εσύ να αποκτήσεις τις θεϊκές της καμπύλες, τότε δεν έχεις παρά να κόψεις "μαχαίρι" αυτό το συγκεκριμένο πιάτο από τη διατροφή σου!

Η Jennifer Lopez γυμνάζεται καθημερινά, προσέχει τη διατροφή της και έχει ένα μυστικό που την έχει "σώσει" και την έχει βοηθήσει να διατηρήσει τη σιλουέτα της όλα αυτά τα χρόνια.

Tips για να μην πεινάσεις, όταν κάνεις δίαιτα

Συγκεκριμένα, το μυστικό της είναι απλά το ότι έχει κόψει τις επεξεργασμένες τροφές και έχει στραφεί στα βιολογικά και πιο φυσικά προϊόντα που τονώνουν τον οργανισμό της.

Προτιμά τις βιολογικές τροφές, ενώ λατρεύει τα λαχανικά και τα υψηλής διατροφικής αξίας δημητριακά. Ενδεικτικά να πούμε πως για πρωινό πίνει συνήθως ένα smoothie με βατόμουρα, γιαούρτι και μέλι, ενώ για μεσημεριανό προτιμά σολομό και πράσινη σαλάτα με μπρόκολο, πιπεριές, κολοκυθάκι και μια απλή βινεγκρέτ ή kale με κρέμα τυριού και ψημένο κολοκυθόσπορο.

Άρχισες τη γυμναστική; Τα λάθη που δεν πρέπει να κάνεις

Για το βράδυ, επιλέγει ένα γεύμα πλούσιο σε πρωτεΐνη, το οποίο συνήθως περιλαμβάνει χοιρινό ή κοτόπουλο μαγειρεμένο με κάποια παραδοσιακή συνταγή του Πουέρτο Ρίκο, συνοδευόμενο με κινόα ή γλυκοπατάτα.

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή:mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top