Kι όμως το καλοκαίρι μας δίνει πολλές ευκαιρίες να αδυνατίσουμε

Θα χάσεις βάρος χωρίς καν να το καταλάβεις

Τον χειμώνα δεν πρόσεξες με αποτέλεσμα να πάρεις κάποιες θερμίδες παραπάνω; Mην ανησυχείς γιατί το καλοκαίρι είναι ευκολότερο να αδυνατίσεις.

Αυτή είναι η διατροφή που κάνει η Βίκυ Καγιά

Η διατροφολόγος Κλειώ Δημητριάδου, δίνει στις αναγνώστριες του star.gr κάποια tips έτσι ώστε να αδυνατίσουν χωρίς ούτε οι ίδιες να το καταλάβουν.

«To καλοκαίρι μας δίνει τη δυνατότητα να καταναλώσουμε πολλές σαλάτες και φρούτα. Δηλαδή να έχουμε μικρότερης θερμιδικής αξίας γεύματα. Καλό είναι να συνδυάσουμε τη σαλάτα με πρωτεΐνη. Μπορούμε να βράσουμε λίγο κοτόπουλο ή να φάμε λίγο ψητό ψάρι. Είναι τα καλύτερα και ιδανικά γεύματα» συμβουλεύει η διαιτολόγος, ενώ συμπληρώνει πως, μπορεί το καλοκαίρι να μας κόβεται η όρεξη λόγω της υψηλής θερμοκρασίας ωστόσο ενέχει και παγίδες καθώς βρισκόμαστε ώρες εκτός σπιτιού και αναγκαστικά τρώμε έξω.

Έξυπνοι τρόποι για να πείσεις το παιδί σου να μη «φάει» πολλά παγωτά

«Στην παραλία καλό είναι να καταναλώνουμε φρούτα, ενώ στις ταβέρνες καλό είναι να επιλέγουμε χόρτα, αγγουροντομάτα, χωριάτικη, ψητά λαχανικά. Εκτός από τη διατροφή καλό θα είναι να κινούμαστε όσο περισσότερο μπορούμε, να κολυμπάμε και να πίνουμε πολύ νερό» τονίζει η Κλειώ Δημητριάδου.

Της Δέσποινας Μαλέλη 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top