Στο Φεστιβάλ Σάντανς η ελληνική ταινία «L»

Οι επιτυχίες του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου...

Στο Φεστιβάλ Σάντανς η ελληνική ταινία «L»
Η πρώτη ταινία μεγάλου μήκους του Μπάμπη Μακρίδη με τίτλο «L», θα είναι η πρώτη ελληνική δημιουργία που κάνει πρεμιέρα στο Διεθνές Διαγωνιστικό Τμήμα του Φεστιβάλ του Σάντανς, του σημαντικότερου ίσως Φεστιβάλ ανεξάρτητου σινεμά στον κόσμο.

Το «L» πραγματεύεται την ιστορία ενός οικογενειάρχη γύρω στα 40 (Αρης Σερβετάλης) που περνά τον περισσότερο χρόνο του μέσα στο αυτοκίνητό του και στις ελεύθερες ώρες του συναντά την οικογένειά του σε πάρκινγκ αυτοκινήτων.Η δουλειά του είναι να βρίσκει και να μεταφέρει το καλύτερο μέλι που υπάρχει, σε έναν άντρα 50 ετών.

Η εμφάνιση ενός καινούριου οδηγού οδηγεί στην απόλυση του άντρα. Η ζωή του αλλάζει, και θεωρεί παράλογο το ότι δεν τον εμπιστεύεται κανείς.Το «L» είναι γραμμένο από τον Ευθύμη Φιλίππου - του «Κυνόδοντα» και των «Άλπεων»- και από τον Μπάμπη Μακρίδη. Η ιδέα της ταινίας ανήκει στον Γιώργο Γυιόκα.

Στο «L» πρωταγωνιστούν οι Aρης Σερβετάλης, Μάκης Παπαδημητρίου, Λευτέρης Ματθαίου, Νότα Τσερνιάφσκι, Σταύρος Ράπτης, Θανάσης Δήμου, Χριστόφορος Σκαμνάκης και Γιάννης Μποσταντζόγλου. Το Φεστιβάλ του Σάντανς θα διαρκέσει από τις 19 έως τις 29 Ιανουαρίου.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top