«Ραντεβού» με την Αναστασία Ζαννή στο Θέατρο Άλσος

Την Τρίτη 23 Απριλίου - Ένα μουσικό ταξίδι στον χρόνο!

Αναστασία Ζαννή

Τις εποχές που η ελληνική μουσική διέπρεπε σε διεθνείς παραγωγές ταινιών του Χόλυγουντ και του ευρωπαϊκού κινηματογράφου μας καλεί να θυμηθούμε η ερμηνεύτρια Αναστασία Ζαννή, την Τρίτη 23 Απριλίου στο Θέατρο Άλσος.

Ένα ταξίδι στα χρόνια που ο Μάνος Χατζηδάκης και ο Μίκης Θεοδωράκης έβαζαν την σφραγίδα τους σε ταινίες όπως το «Σέρπικο», το «Αμέρικα Αμέρικα», το «Παιδί και το δελφίνι». Τότε που οι Μπίτλς διασκεύαζαν Μίκη και μετέτρεπαν το «Αν θυμηθείς το όνειρο μου» του Μίκη στο θρυλικό “Honeymoon”. Όταν το «Μην τον ρωτάς τον ουρανό» του Χατζιδάκι κέρδιζε τις μουσικές σκηνές της Αμερικής με την φωνή της Brenda Lee. Όταν η Σοφία Λόρεν αναρωτιόταν «Τι είναι αυτό που το λένε αγάπη» στην ταινία «το Παιδί και το δελφίνι» διασκευασμένο από την Judi London. Τότε που στις κινηματογραφικές αίθουσες του πλανήτη μεσουρανούσαν οι ταινίες του Ελία Καζάν «Αμέρικα Αμέρικα» με σάουντρακ σε μουσική Μάνου Χατζιδάκι αλλά το «Σέρπικο» με πρωταγωνιστή τον Αλ Πατσίνο σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη.

Το ταξίδι της Αναστασίας Ζαννή ξεκινά από τον κινηματογράφο της δεκαετίας του -60 και συνεχίζεται με διασκευές όπως το εμβληματικό τραγούδι «Δρόμοι παλιοί» που έκανε επιτυχία διεθνώς ως “Beyond Tommorow” με ερμηνευτή τον τραγουδιστή της εποχής Perry Como. Από τις μουσικές διαδρομές του χρόνου θα ερμηνεύσει το Caruso του Lucio Dalla, δημιουργίες του Nino Rota αλλά και πολλές επιτυχίες από την ελληνική μουσική σκηνή.

Μελωδίες που μας συγκίνησαν και μας ταξίδεψαν, στον έναστρο ουρανό της Άνοιξης στα πρώτα θερινά σινεμά που άνοιγαν για να μας ενώσουν με την μυρωδιά του γιασεμιού και τις οθόνες να πλημμυρίζουν συναισθήματα, όταν το σελιλόιντ έδινε ξανά ζωή στις άψυχες και επιβλητικές μεγάλες οθόνες των παιδικών μας διεξόδων, είτε σε συνοικιακά σινεμά είτε στην μουσική σκηνή του Θεάτρου Άλσους, που αυτή τη φορά θα φιλοξενήσει την ελληνίδα ερμηνεύτρια με την διεθνή καριέρα, Αναστασία Ζαννή.

Ραντεβού στο Θέατρο Άλσος με την Αναστασία Ζαννή.

Πληροφορίες:

Θέατρο ΑΛΣΟΣ: Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως

Τηλ.: 210-8227471 & 210-8831487

Ώρα έναρξης παράστασης: 21:00

Προπώληση: more.com

----------------------

Την Αναστασία Ζαννή συνοδεύει εξαμελής ορχήστρα: πιάνο, μπάσο, ντραμς, πνευστά (σαξόφωνο), ακορντεόν. Απολαύστε στο Θέατρο Άλσος το premium gin Bombay Sapphire, με τη σύνθετη, αλλά παράλληλα απόλυτα ισορροπημένη γεύση. Το Bombay Sapphire Gin αγκαλιάζει τη δημιουργικότητα σε όλες τις εκφράσεις της, είτε αυτή λέγεται κλασσική ή σύγχρονη τέχνη, είτε τέχνη του fine drinking!”

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top