Γιορτή του Πατέρα: Παιχνίδια και δραστηριότητες στο «Άλσος Παγκρατίου»

Το λούνα παρκ των χρωμάτων και μεγάλες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους

Άλσος Παγκρατίου

Η Πρόεδρος Δήμητρα-Ινές Αγγελή-Λυκούδη και τα μέλη του Δ.Σ. του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, του μεγαλύτερου δικτύου Βρεφονηπιακών Σταθμών στην επικράτεια, προσκαλούν τα παιδιά και τους γονείς, με αφορμή την γιορτή του Πατέρα στην εκδήλωση «Τον μπαμπά μας σήμερα τιμούμε και όλοι μαζί το καλοκαίρι ας υποδεχτούμε».

Ξεκινά το Φεστιβάλ στη Σκιά των Βράχων με τη συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023, 10:00-13:00 το πρωί, στο «Άλσος Παγκρατίου».

Παιχνίδια και δραστηριότητες θα έχουν στηθεί σε μεγάλη έκταση μέσα στο άλσος όπου οι επισκέπτες κάθε ηλικίας θα μπορούν να συμμετέχουν.

Ενδεικτικά θα μπορούμε να βρούμε σε διάφορα σημεία:

Το Λούνα Παρκ των χρωμάτων, διάφορες ψυχοκινητικές δραστηριότητες (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, σφεντόνα και μπαλάκια με στόχους), θεατρικό παιχνίδι, εργαστήρια κολλάζ-πηλού-ζωγραφικής, την «Γωνιά Νερού», καθώς και διάφορα αυτοσχέδια εναλλακτικά παιχνίδια.

Οι «Βάκχες» στο Κηποθέατρο Παπάγου

Οι δράσεις θα υποστηρίζονται από το παιδαγωγικό προσωπικό των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών σε ένα κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, έτσι ώστε τα παιδιά και οι γονείς τους να περάσουν μια ξεχωριστή μέρα, γιορτάζοντας την ημέρα του πατέρα.
Για δεύτερη συνεχή χρονιά, στον Δήμο της Αθήνας, διοργανώνουμε αυτή την γιορτή για να αναδείξουμε την ισότητα στην γονεϊκότητα, την ισότιμη συμμετοχή των γονέων μέσα στην οικογένεια και τον εξίσου σημαντικό ρόλο του Πατέρα με της Μητέρας.

Τιμούμε την πατρότητα σε μια όμορφη γιορτή, στο «Άλσος Παγκρατίου» που ελπίζουμε να σας διασκεδάσει.

Δώρα, εκπλήξεις, μουσική και πολύ κέφι περιμένουν τους μικρούς και μεγάλους.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top