Έργα τέχνης για τα 75 χρόνια του NBA 

Ο Χάρης Τσέβης θα παρουσιάσει τη σύνδεση της Ελλάδας με το πρωτάθλημα  

nba γήπεδο

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε το λανσάρισμα της «NBA Creator Series», μιας σειράς πρωτότυπων έργων τέχνης που ανέθεσε το NBA σε καλλιτέχνες από την Ελλάδα, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο για τον εορτασμό της 75ης επετειακής σεζόν του πρωταθλήματος το 2021-22.

 


Κάθε έργο τέχνης επικεντρώνεται στο πάθος των καλλιτεχνών για το NBA, στις αγαπημένες τους στιγμές από την ιστορία του πρωταθλήματος και στη σύνδεση μεταξύ της Ευρώπης και του μπάσκετ. Ξεκινώντας από την Τρίτη 2 Αυγούστου και συνεχίζοντας κάθε Τρίτη καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα, κάθε έργο τέχνης θα δημοσιεύεται στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης του NBA στην Ευρώπη. 

Με τον θρύλο του NBA Μάτζικ Τζόνσον συνομίλησε ο Μητσοτάκης 

Κάθε δημοσίευμα θα συνοδεύεται από βίντεο με στιγμές των καλλιτεχνών κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του κάθε έργου τέχνης αλλά θα παρουσιάζονται παράλληλα και οι σχέσεις του δημιουργού με το μπάσκετ και το NBA. 

 


Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην «NBA Creator Series» και τα έργα τους:

Χάρης Τσέβης (Ελλάδα), με έδρα του την Πάφο της Κύπρου: Ο Χάρης είναι ένας πολυβραβευμένος visual designer, illustrator και art director, ο οποίος εξειδικεύεται στα ψηφιακά ψηφιδωτά, στις εικονογραφήσεις υψηλής πολυπλοκότητας και στις νεοφουτουριστικές συνθέσεις.  Από το 1996, ο Χάρης είναι επίσης επίκουρος καθηγητής editorial design και τυπογραφίας σε διάφορα ελληνικά πανεπιστήμια και έχει δώσει διαλέξεις σε πολλά εθνικά και διεθνή συνέδρια και συμπόσια. Το έργο τέχνης του Χάρη θα κυκλοφορήσει στις 9 Αυγούστου στην ελληνική σελίδα του ΝΒΑ στο Facebook (@NBAHellas), στο Instagram (@NBAEurope), στην ελληνική σελίδα στο Twitter (@nbahellas) και στο Youtube (@NBAEurope).

Θα συμμετάσχουν επίσης:  

•    Anaïa Hoard (Γαλλία) 
•    Maria Martínez (Ισπανία) 
•    Reuben Dangoor 
•    Francesco Persichella (Ιταλία)
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top