Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στη “Χώρα” σε μια “Λαϊκή Βραδινή” παράσταση

Το Σάββατο 9 Απριλίου

Ελένη Τσαλιγοπούλου

Σήμερα Σάββατο 9 Απριλίου η Ελένη Τσαλιγοπούλου μάς προσκαλεί στον Τόπο Τεχνών “Χώρα”, στα Λελέικα Υπάτης, σε ένα λαϊκό πρόγραμμα γεμάτο σπουδαία τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Ελένη Τσαλιγοπούλου

Μαζί της πέντε σημαντικοί δεξιοτέχνες μουσικοί και δημιουργοί μουσικής, γνώστες και ανανεωτές του είδους:

Ο Μανώλης Πάππος με το μπουζούκι του, ο Φώτης Σιώτας με το βιολί του, ο Γιάννης Παπαγεωργίου με τη λαϊκή κιθάρα του, ο Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου με την ηλεκτρική κιθάρα του και ο Άγης Παπαπαναγιώτου με το κοντραμπάσο του, ο καθένας με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, την ποιότητα και το μεγάλο ταλέντο του.

Αφορμή για τη δημιουργία του συγκεκριμένου προγράμματος ο νέος δίσκος που ετοιμάζει η Ελένη και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, με τραγούδια του πολύ αγαπημένου της συνθέτη Απόστολου Καλδάρα, ένα όνειρο ετών για εκείνη που σε λίγο καιρό θα πραγματοποιηθεί.

Ελένη Τσαλιγοπούλου

Η προετοιμασία αυτού του δίσκου την ώθησε να εξερευνήσει ακόμη περισσότερο τους δρόμους του λαϊκού, του ρεμπέτικου αλλά και του σύγχρονου λαϊκότροπου τραγουδιού. Και το αποτέλεσμα αποτυπώνεται τώρα στη σκηνή, σε ένα πρόγραμμα με τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο και προχωρούν στο μέλλον, αλλά και με νεότερα τραγούδια που εντάσσονται στο κλίμα, μέσα από την φρέσκια «ανάγνωση» και τις ερμηνείες μίας πληθωρικά ταλαντούχας ομάδας.

Ελένη Τσαλιγοπούλου

Το Σάββατο 9 Απριλίου, «Λαϊκή βραδινή», στη “Χώρα” με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τους εμπνευσμένους φίλους της να μας προσκαλούν να αφεθούμε στη ζεστασιά των πιο αγαπημένων τραγουδιών και να γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα, πάνω και κάτω από τη σκηνή!

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Ελένη Τσαλιγοπούλου – φωνή

Μανώλης Πάππος – μπουζούκι, φωνή

Φώτης Σιώτας – βιολί, φωνή

Γιάννης Παπαγεωργίου – ακουστική κιθάρα, φωνή

Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου – ηλεκτρική κιθάρα, φωνή

Άγης Παπαπαναγιώτου – κοντραμπάσο, φωνή

Κωνσταντίνος Γεωργαντάς – artwork

Γιώργος Γερανιός – φωτογραφίες

Απόστολος Γκρίνιας-φωτογραφία Γιάννη Παπαγεωργίου
Γιάννης Παπαγεωργίου

Management – Οργάνωση παραγωγής: PROSPERO, www.prospero.com.gr

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 13€
Ταμείο: 15€

 

Κρατήσεις θέσεων μόνο τηλεφωνικά στα 22310 51075 & 6936994980

Info:
Ελένη Τσαλιγοπούλου – “Λαϊκή βραδινή”
Σάββατο 9 Απριλίου 2022
Ώρα έναρξης 21.30
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
 e–mail: info@xwra.gr
www.xwra.gr

 

Ειδικά μέτρα λόγω της πανδημίας COVID-19

Η διεξαγωγή όλων των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ θα γίνει τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων που ισχύουν για την πραγματοποίηση ζωντανών θεαμάτων έτσι ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων (θεατών, καλλιτεχνών, εργαζομένων). Παρακαλείσθε για την τήρηση των αποστάσεων κατά την είσοδό σας στον χώρο έκδοσης των εισιτηρίων και για τη  σταδιακή αποχώρηση στο τέλος των εκδηλώσεων ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top