Συναυλία Κώστα Μακεδόνα στο Αμφιθέατρο Σίβηρης

Το Σάββατο 14 Αυγούστου

Κώστας Μακεδόνας

Το πάρτυ, που μόνο το group της PARTYTURA ξέρει να προσφέρει στους φίλους του, φτάνει στη Χαλκιδική με καλεσμένο της τον Κώστα Μακεδόνα!

Σε ένα τόσο «ιδιαίτερο» καλοκαίρι, οι νύχτες ξεγνοιασιάς και το γλέντι –ίσως- επιβάλλεται να μην απουσιάσουν! Η ανάγκη να ακούσουμε ένα αγαπημένο group, έναν αγαπημένο τραγουδιστή και να τραγουδήσουμε όλοι μαζί τα τραγούδια της παρέας γίνεται εντονότερη παρά ποτέ. Η στιγμή που ένα πρόγραμμα που θα μας επαναφέρει σε στιγμές ξεγνοιασιάς, κεφιού και αλησμόνητων αναμνήσεων έφτασε!

Παραμονή Δεκαπενταύγουστου, το Σάββατο 14 Αυγούστου, σε μια μαγική βραδιά στο αμφιθέατρο της Σίβηρης, με τραγούδια από όλο το φάσμα της καλής ελληνικής μουσικής σ´ ένα πρόγραμμα απ´ αυτά που μας έκαναν ν´ αγαπήσουμε την PARTYTURA.

Ένα βράδυ που... θα το θυμόμαστε για καιρό!

«Μαζί μας θα είναι ο καλός φίλος και αγαπημένος ερμηνευτής Κώστας Μακεδόνας, σε μια συνεργασία που θυμίζει τις εποχές του ιστορικού «Ακροάματος».»

                                                                                                                                                                    - Δημήτρης Φίστας

Μία έκτακτη συγκινητική συνύπαρξη έρχεται με σκοπό να μας μεταφέρει στις μέρες του λατρεμένου «Ακροάματος» και να ολοκληρώσει την νύχτα-απόπειρα επιστροφής στις ανάγκες της παρέας. 35 χρόνια μετά την γέννηση του Ακροάματος, η συμμετοχή του Κώστα Μακεδόνα μας καλεί να ζήσουμε ξανά τις αξέχαστες εκείνες νύχτες γεμάτες μεράκι, αληθινά αισθήματα και κέφι του παλιού καιρού!

Για μια νύχτα το αμφιθέατρο της Σίβηρης γίνεται τόπος ονείρου! Επιστρέφει σε χιλιάδες λατρεμένες νύχτες με ένα πρόγραμμα των πιο αγαπημένων ελληνικών τραγουδιών που έχουμε απόλυτη ανάγκη να ακούσουμε ξανά.

Με απίστευτο σεβασμό στο ελληνικό τραγούδι, οι τραγουδιστές και οι μουσικοί θα μας ταξιδέψουν στην προ πανδημίας διασκέδαση, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια όλων μας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top