Νύχτες tango με ελεύθερη είσοδο!

Ορμητικοί ρυθμοί, πάθη και βαθιά αισθήματα

νύχτες tango

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς παρουσιάζουν τις Νύχτες Tango με την Γεωργία Βεληβασάκη.

«Father Help Us»: Ένα show για τον πατέρα μου

Η Γεωργία Βεληβασάκη, μαζί με τον Φίλιππο Κωσταβέλη στο πιάνο, τον Ανδρέα Ζιάκα στην κιθάρα και τον Δημήτρη Αραμπατζή στο bandoneon, παρουσιάζουν ένα κοντσέρτο με τα πιο έξοχα αργεντίνικα τραγούδια, τον ανθό του κλασικού και σύγχρονου Τάνγκο.

Στο πρόγραμμά τους συμπεριλαμβάνονται αριστουργήματα της ζωντανής φλογερής και νοσταλγικής μουσικής του Μπουένος Άιρες, σε συνθέσεις των μαέστρων του είδους, AstorPiazzolla, PedroLaurenz, CasimiroAlcorta, CarlosGardel, LuisBorda κ.α. Σαγηνευτικές και νοσταλγικές μελωδίες πέρα από τον Ατλαντικό, φτάνουν στη Μεσόγειο για να ανταμώσουν με τραγούδια του Αττίκ, του Μιχάλη Σουγιούλ, του Κώστα Γιαννίδη, αλλά και με μεταγραφές παραδοσιακών Τάνγκο από τον Πωλ Μενεστρέλ, την εποχή του μεσοπολέμου. Ορμητικοί ρυθμοί, πάθη, αισθήματα βαθιά, δύο κόσμων που τους ενώνει η μουσική και η θάλασσα. Την παράσταση εμπλουτίζει, με φλόγα και ένταση, το αριστοτεχνικό ζευγάρι χορευτών του αργεντίνικου Tάνγκο, LydiaDunez & GiannisSapatoris.

Συμμετέχει με τη φωνή του ο ερμηνευτής Αλέξανδρος Τζοβάνης.

Πληροφορίες:
Σάββατο 7 Μαρτίου 2020
Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς (Γεωργίου Καπέτα 17)
Ώρα έναρξης: 20:00
Είσοδος ελεύθερη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top