Αλμοδοβάρ – Μπαντέρας: Ξανά μαζί στη μεγάλη οθόνη

Επανασύνδεση μετά από 20 χρόνια

Αλμοδοβάρ – Μπαντέρας: Ξανά μαζί στη μεγάλη οθόνη

Απέναντι από την κάμερα του πολύ καλού του φίλου Πέδρο Αλμοδοβάρ, βρέθηκε μετά από 20 χρόνια ο Αντόνιο Μπαντέρας, υπακούοντας στις σκηνοθετικές του οδηγίες για την ταινία «La Piel que Habito» που θα κάνει σύντομα πρεμιέρα στους ευρωπαϊκούς κινηματογράφους.

Η ταινία, σύμφωνα με τον Αλμοδοβάρ, είναι εμπνευσμένη από τον Προμηθέα, αφού όπως δηλώνει σε συνέντευξή του στον Independent, πολλές φορές αισθάνεται δεμένος με αλυσίδες που καταβροχθίζουν τα ανθρώπινα όρια σε αυτά που κάνει.

Στη νέα του ταινία, ο χειρουργός Ρόμπερτ Λέντγκαρντ (Αντόνιο Μπαντέρας), κρατά κλειδωμένη στη βίλα του τη Βέρα, (Έλενα Ανάγια) και την παρατηρεί καθημερινά μέσα από το κλειστό κύκλωμα τηλεόραση.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι με την ταινία του δεν ασκεί κριτική στις πλαστικές επεμβάσεις, καθώς όπως τονίζει αποτελούν σημείο των καιρών μας. «Οι άνθρωποι μπαίνουν σ’ αυτόν τον βίαιο κύκλο, αναζητώντας την ομορφιά, όμως αυτό οδηγεί σε γκροτέσκα αποτελέσματα», δηλώνει.

Στο «La Piel que Habito» ο Αλμοδοβάρ ανατρέπει όλα όσα γνωρίζαμε από την φιλμογραφία του και μας καλεί σε ένα άλλο… σύμπαν, γεμ��το σασπένς και λιγότερο κιτς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top