Μπέτι Γουάιτ: Ένα χρυσό κορίτσι 89 ετών!

H πιο έμπιστη διασημότητα

Μπέτι Γουάιτ: Ένα χρυσό κορίτσι 89 ετών!

Πέρασε καιρός από τότε που ήταν μέλος των παρέας των "Χρυσών κοριτσιών", όμως ακόμη και σήμερα απολαμβάνει την αγάπη των Αμερικανών. Ο λόγος για την 89χρονη ηθοποιό Μπέτι Γουάιτ, η οποία σε πρόσφατη ψηφοφορία αναδείχθηκε ως η πιο δημοφιλής και έμπιστη διασημότητα στις ΗΠΑ.


Το πάλαι ποτέ "χρυσό" κορίτσι θεωρείται επίσης ως το άτομο που κάθε επιχείρηση μπορεί να βάλει επικεφαλής της διαφήμισης του προϊό��τος της με άμεσα και θετικά αποτελέσματα. Η Αμερική εμπιστεύεται, όπως φαίνεται, το αγαθό πρόσωπο της Γουάιτ, η οποία είναι και η μόνη που εξακολουθεί να ζει από το καστ των γηραιών κυριών της τηλεοπτικής σειράς "Τα χρυσά κορίτσια".


Την παρέα των σταρ που οι Αμερικανοί θεωρούν ότι μπορούν να εμπιστευτούν, συμπληρώνουν οι Ντένζελ Ουάσινγκτον, Σάντρα Μπούλοκ, Κλιντ Ίστγουντ, Τομ Χανκς, Χάρισον Φορντ, Μόργκαν Φρίμαν, Κέιτ Μίντλετον, Γουίλ Σμιθ και Τζόνι Ντεπ.


Από την άλλη πλευρά, στους αντι-δημοφιλείς, πρώτοι στη λίστα του γκάλοπ των Reuters/Ipsos είναι οι... άτακτοι Πάρις Χίλτον και Τσάρλι Σιν που βγήκαν ανάξιοι εμπιστοσύνης, καθώς θεωρήθηκαν τα πρόσωπα που μπορούν να καταστρέψουν τη διαφημιστική καμπάνια μιας εταιρείας.


Δείτε το βίντεο με τη Μπέτι Γουάιτ και τα άλλα χρυσά κορίτσια στις δόξες τους...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top