Οδηγός διασκέδασης Star - Προτάσεις για θέατρο, σινεμά και μουσική!

Τα καλύτερα events για την εβδομάδα που έρχεται!

Κινηματογραφικές πρεμιέρες, bazaar βιβλίου, εκθέσεις και ξεχωριστές μουσικοθεατρικές παραστάσεις περιλαμβάνει ο οδηγός ψυχαγωγίας του Star.

«Ο Αμπιγιέρ», του Ronald Harwood ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Μανώλη Δούνια στο Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας. Πως αισθάνονται οι ηθοποιοί όταν βλέπουν την καριέρα τους να τελειώνει; Τι συμβαίνει στα καμαρίνια και στις κουίντες, όταν οι ανασφάλειες κυριεύουν τους πρωταγωνιστές; Ο Αλέξανδρος Μυλωνάς και ο Μάνος Βακούσης δίνουν τις απαντήσεις.Πότε: Από 6 Νοεμβρίου έως 6 Φεβρουαρίου. Δευτέρα 21.00.Τρίτη 21.00. Κυριακή 17.00.

Το δημοφιλέστερο μιούζικαλ του αξέχαστου Γιάννη Δαλιανίδη, "Γοργόνες και Μάγκες" μεταφέρεται στο σανίδι σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, με δεκάδες ηθοποιούς και χορευτές να γεμίζουν τη σκηνή του θεάτρου Broadway. Μαζί τους ο Γιάννης Πλούταρχος με ζωντανή ορχήστρα για να ακουστούν τραγούδια και ατάκες που άφησαν εποχή. Πότε: Από Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017. Παραστάσεις: Τετάρτη με Κυριακή

Ο Ηρακλής Πουαρό επιστρέφει στους κινηματογράφους με... τρένο πολυτελείας! Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του καλείται να λύσει ένα έγκλημα. Η δολοφονία έγινε μέσα στα βαγόνια και όλοι οι επιβάτες -ανάμεσα τους η Πενέλοπε Κρουζ, ο Γουίλεμ Νταφόε και η Μισέλ Φάιφερ είναι ύποπτοι. Ο Κένεθ Μπράνα σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί με την αφρόκρεμα του Χόλιγουντ στο έργο «Εγκλημα στο Όριεντ Εξπρές».

Το «Παζάρι των Εκδοτών της Θεσσαλονίκης» άνοιξε ξανά στη ΔΕΘ. 300.000 βιβλία και 150 εκδότες από όλη την Ελλάδα περιμένουν τους αναγνώστες. Οι προσφορές είναι πολλές και γιορτινές, με τις τιμές των βιβλίων να ξεκινούν από 1 έως και 3 ευρώ!

Στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο ετοιμάζονται μαγευτικές βραδιές. Οι Gadjo Dilo συνεργάζονται με τον Βαγγέλη Γερμανό, μπερδεύουν το gipsy swing με την «Κρουαζιέρα» και τα «Μπαράκια» και μας ταξιδεύουν σε άλλες εποχές. Η σύμπραξη θα έχει πολύ τραγούδι και χορό και το θέαμα θα είναι μοναδικό! Πότε: Παρασκευή 17, 24 Νοεμβρίου, 1 & 8 Δεκεμβρίου. Ώρα έναρξης: 22:30.

Για τους μικρούς μας φίλους, αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος! Παιδιά η εποχή των παγετώνων ζωντανεύει στον Ελληνικό Κόσμο. Μαμούθ, τίγρεις και αρκούδες που ζούσαν στη Γη πριν 12.000 χρόνια είναι εκεί και σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Η έκθεση έχει εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, αφού εκτός των άλλων οι επισκέπτες μπορούν να βλέπουν και ταινία Εικονικής Πραγματικότητας. Δείτε ΕΔΩ περισσότερα

Ό,τι και αν επιλέξετε, να περάσετε υπέροχα

Επιμέλεια παρουσίαση : Άννα Σταματιάδου (astamatiadou@star.gr)

Facebook/Instagram: Anna Stamatiadou

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top