«Ο Οδυσσέας και η Καλυψώ ταξιδεύουν στο χρόνο» της Αναστασίας Κατσούγκρη

Εικονογράφηση: Αλεξάνδρα Τσόλκα

«Ο Οδυσσέας και η Καλυψώ ταξιδεύουν στο χρόνο»

Η εκπαιδευτικός και συγγραφέας Αναστασία Κατσούγκρη σας προσκαλεί την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, στις 19:00, στο θέατρο Χυτήριο (Ιερά Οδός 44, Κέντρο 104 35  Τηλέφωνο: 21 1012 4401) για την παρουσίαση του βιβλίου της: «Ο Οδυσσέας και η Καλύψω ταξιδεύουν στον χρόνο».

Για το βιβλίο, που είχε πρώτα κυκλοφορήσει σε γραφή Μπράιγ, για μη βλέποντες αναγνώστες, τώρα συστήνει τον Κυκλαδικό Πολιτισμό, με γνώση αλλά και διασκέδαση, φαντασία και περιπέτεια, ξανά, στους νεαρούς αναγνώστες.

Για το βιβλίο και τη συγγραφέα στο εκπαιδευτικό της έργο και στην συγγραφική της δράση που συνεχίζει την αφιέρωση της για παιδιά χωρίς απαγορευτικά και προκαταλήψεις, σήμερα πιο πολύ από ποτέ, θα μιλήσουν οι:

Γιώργος Πλειός, καθηγητής και διευθυντής του Εργαστηρίου Κοινωνικής Έρευνας στα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας), του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του ΕΣΡ (Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης),

Γιάννης Κουμέντος, σχολικός Σύμβουλος, πρώην Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης,

Αλεξάνδρα Τσόλκα, δημοσιογράφος, η οποία έχει εικονογραφήσει την έκδοση.

Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσουν μαθητές της Αναστασίας, ο Γιάννης ως Οδυσσέας, η Μαρία και η Λουκία ως Καλυψώ, η Σμαράγδα ως Μηλιά και ο Θοδωρής, ως αφηγητής.  Η μουσικός Θάλεια Μουτοπούλου θα δώσει το δικό της ταξίδι στο χρόνο, με μουσική και τραγούδι.
 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας
694-688-8026

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top