Δεν θα κάνει ταινία με τον Γιάνη Βαρουφάκη ο Κώστας Γαβράς

Η σύζυγος του σκηνοθέτη, Μισέλ διέψευσε την είδηση

Δεν θα κάνει ταινία με τον Γιάνη Βαρουφάκη ο Κώστας Γαβράς
Η σύζυγος του Κώστα Γαβρά, Μισέλ διέψευσε δημοσίευμα που ανέφερε ότι ο σκηνοθέτης θα κάνει ταινία με πρωταγωνιστή τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε στην εφημερίδα «Το Βήμα»: «Ούτε ο Κώστας Γαβράς, ούτε κάποιος από το γραφείο παραγωγής μας δεν σκοπεύει να κάνει ταινία για την ελληνική κρίση».

Το δημοσίευμα μιλούσε για «σκέψεις» του Έλληνα σκηνοθέτη που ζει μόνιμα στο Παρίσι, ώστε να γυρίσει ταινία που θα αποκαλύπτει όσα συνέβησαν στις διαπραγματεύσεις, βασισμένη στα όσα θα αποκάλυπτε ο πρώην Υπουργός Οικονομικών.

Στη συνέχεια, η κ. Γαβρά δήλωσε: «Έχω την εντύπωση ότι η παρεξήγηση προέκυψε επειδή περάσαμε ένα Σαββατοκύριακο στην Αίγινα επιστρέφοντας από την Κέα με προορισμό το Παρίσι. Έχουμε πολλούς πολιτικούς φίλους όμως ο Κώστας δεν γυρίζει μια ταινία για τον καθένα τους!»

Η ίδια δεν παρέλειψε να πει πως η εν μέρει η παρεξήγηση πιθανότατα να οφείλεται και στο γεγονός ότι η κόρη του ζεύγους, Ζιλί, αυτή την εποχή γράφει ένα σενάριο μαζί με τον Τζόναθαν Κόου σχετικά με τον «Πόλεμο της σοκολάτας», μια ευρωπαϊκή διαμάχη που συνέβη πριν από πολλά χρόνια.

Κλείνοντας συμπλήρωσε: «Αλλά κι αυτό δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική κρίση».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top