Χισλοπ: «Πληρώνω έκτακτους φόρους»

Η οικονομική κρίση και η αγορά σπιτιού στην Κρήτη

Χισλοπ: «Πληρώνω έκτακτους φόρους»

Την ώρα που η χώρα μας γονατίζει από την οικονομική κρίση, η συγγραφέας του «Νησιού» Βικτόρια Χισλοπ υποστηρίζει έμπρακτα τη χώρα μας δίνοντας έτσι μία απάντηση σ αυτούς που αντιμετωπίζουν την Ελλάδα ως το μαύρο πρόβατο της Ε.Ε.

Απόδειξη της αγάπης που νιώθει η Χισλοπ για την Ελλάδα είναι και το σπίτι που αγόρασε στην Κρήτη με θέα τον κόλπο του Μιραμπέλλου.Τώρα αν αναρωτιέστε πως συνέβη αυτό, η ίδια αναφέρει πως όλα ξεκίνησαν από ένα email που της έστειλε ένας Έλληνας τραπεζίτης:« η ύπαρξη τ��υ ίδιου του σπιτιού ακόμα και αν δεν είμαι εκεί, μου δίνει απίστευτη ικανοποίηση! Η εξαιρετική ομορφιά του τοπίου της Ελλάδας μου δίνει απίστευτη ικανοποίηση» τονίζει στους "Sunday Times"

Η Χίσλοπ όπως τονίζει στη συνέντευξή της, βιώνει προσωπικά όλους αυτούς του έκτακτους φόρους που ανακοινώθηκαν. Η ίδια δε μετάνιωσε που πλέον θα πληρώνει το χαράτσι αφού όπως δήλωσε, ό, τι κι αν συμβαίνει με την οικονομία η θέα και το θεαματικό τοπίο θα είναι εκεί.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η συγγραφέας δείχνει την αγάπη της για την Ελλάδα. Την ίδια ώρα που οι σελίδες των ευρωπαϊκών εφημερίδων γεμίζουν με δυσάρεστες ειδήσεις για το ελληνικό χρέος και το κούρεμα οι κινήσεις της Χίσλοπ αποκτούν βαρύνουσα σημασία.

Η ίδια άλλωστε έχει γράψει πολλά άρθρα για την Ελλάδα με πιο πρόσφατο το «My Big Fat Greek Debt» στο οποίο εκθείαζε τις ομορφιές της χώρας μας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top