Ευρωπαϊκός Ροκ Μαραθώνιος στο Φάληρο

Στις 29 Οκτωβρίου

Ευρωπαϊκός Ροκ Μαραθώνιος στο Φάληρο

Από την χώρα μας ξεκινάει ο 1ος Ευρωπαϊκός Ροκ Μαραθώνιος στις 29 Οκτωβρίου, στις εγκαταστάσεις του Τae Kwon Do στο Φάληρο.

Από τα εκατοντάδες ανερχόμενα ροκ συγκροτήματα που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό ώστε να μπορέσουν να συμμετάσχουν στον 1οEurock Marathon, τελικά κατάφεραν να περάσουν τα οκτώ!

Οι διάσημοι «Apocalyptica», ύστερα από τις επιτυχημένες τους εμφανίσεις στην Ευρώπη θα βρεθούν στην Αθήνα και θα παίξουν ως guest stars.

Οι σκανδιναβοί ρόκερ με τα τσέλα (Eicca Toppinen, Paavo Lötjönen,Perttu Kivilaakso και ντράμερ Mikko Sirén), θα δώσουν τη δική τους συναυλία με ένα set list που θα περιλαμβάνει κομμάτια από την δισκογραφία τους, καθώς και κομμάτια των Metallica που έχουν διασκευάσει και τους έκαναν διάσημους. Τα φωνητικά στα τραγούδια τους έχει αναλάβει ο τραγουδιστής των Leningrad Cowboys, Mato Valtone.

Πριν από τους Apocalyptica, το κοινό θα ξεσηκώσουν σε ένα ροκ πάρτι τα ευρωπαϊκά συγκροτήματα Embassy, Kirmizi, Maximum Power, Note to Amy, Samarah, Singleton, Stereoverve και οι Rosebleed.

Όσοι βρεθούν στον Eurock Marathon, θα απολαύσουν εντυπωσιακές σκηνικές παρουσίες και ήχους της pop-rock και heavy metal μουσικής!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top