Για 2η χρονιά η παράσταση «Χάρολντ και Μοντ», στο θέατρο Μουσούρη

Από τις 8 Οκτωβρίου...

Για 2η χρονιά η παράσταση «Χάρολντ και Μοντ», στο θέατρο Μουσούρη

Για δεύτερη συνεχή χρονιά συνεχίζεται στο θέατρο Μουσούρη η παράσταση «Χάρολντ και Μοντ», με πρωταγωνιστές τον Πέτρο Φιλιππίδη, την Άννα Παναγιωτοπούλου και άλλους αξιόλογους ηθοποιούς.

Μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας είναι η θεατρική παράσταση «Χάρολντ και Μοντ», που συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Μουσούρη.

Οι θεατές από το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 9 η ώρα θα έχουν την ευκαιρία να δουν μια παράσταση σε σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις παραστάσεις που ανέβηκαν σε όλο τον κόσμο.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης δίνει τον καλύτερό του εαυτό στον ρόλο του Χάρολντ ενός νέου ανθρώπου που κρύβει μέσα του ένα γερασμένο άνθρωπο.

Αντίθετα μια 80χρονη γυναίκα με νεανική ψυχή όταν μπαίνει στην ζωή του ανατρέπει τα πάντα μέσα από μια ιστορία αγάπης που αναπτύσσεται μεταξύ τους. Στον ρόλο της η Άννα Παναγιωτοπούλου.

Οι εξαιρετικές ερμηνείες τα καταπληκτικά σκηνικά αναδεικνύουν το έργο του Κόλινκ Χίνγκινς «Χάρολντ και Μοντ», που μιλάει για την δύναμη της αγάπης, της ελπίδας και της αισιοδοξίας. Από το Σάββατο λοιπόν στο Θέατρο Μουσούρη ξεκινούν οι νέες παραστάσεις με τους πρωταγωνιστές να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω στην σκηνή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top