Λεύκωμα για τα 40 χρόνια των Queen!

Περιλαμβάνει χειρόγραφα, φωτογραφίες, συλλεκτικά αντικείμενα

Λεύκωμα για τα 40 χρόνια των Queen!

Ένα πολυτελές λεύκωμα με τίτλο «40 Years of Queen», αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του Οκτωβρίου, από τις εκδόσεις «Goodman», με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από τη δημιουργία του θρυλικού Βρετανικού συγκροτήματος.

Το λεύκωμα θα περιλαμβάνει εκατοντάδες φωτογραφίες αρχείου μεταξύ αυτών και φωτογραφίες που δεν δει έως τώρα το φως της δημοσιότητας, συλλεκτικά αντικείμενα, αφίσες και χειρόγραφα στίχων των μεγάλων επιτυχιών τους.

Πρόκειται για το σ��γκρότημα που έχει κάνει τις περισσότερες πωλήσεις στη Μεγάλη Βρετανία.

To rock συγκρότημα δημιουργήθηκε στο Λονδίνο το 1971, με αρχικά μέλη τους τον Φρέντι Μέρκιουρι, τον Μπράϊαν Μέι, τον Ρότζερ Τέιλορ και τον Τζον Ντίκον. Τα πρώτα τους τραγούδια ήταν εμπνευσμένα κυρίως από την glamrock, την Heavymetal και την Ρrogressiverock, με τον καιρό όμως το συγκρότημα πρόσθεσε στη μουσική του διάφορα και καινοτόμα στοιχεία, διερευνώντας την ηλεκτρονική μουσική και την φανκ.

Kυκλοφόρησαν συνολικά 18 album, 18 single και 10 DVD που έγιναν νούμερο ένα, και έχουν πουλήσει πάνω από 300 εκατομμύρια δίσκους, κάνοντάς τους ένα από τα συγκροτήματα με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο. Έχουν λάβει επτά βραβεία Ivor Novello, και συμπεριελήφθησαν στο «Rock and Roll Hall of Fame» το 2001.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top