Φεστιβάλ κινουμένων σχεδίων στη Σύρο!

Από τις 15 έως τις 18 Σεπτεμβρίου

Φεστιβάλ κινουμένων σχεδίων στη Σύρο!

Για τέταρτη συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί το «Αnimasyros» Διεθνές Φεστιβάλ και Φόρουμ Κινουμένων Σχεδίων στη Σύρο από τις 15 έως και τις 18 Σεπτεμβρίου!

Οι funs του φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία, εντελώς δωρεάν, να απολαύσουν ένα πρόγραμμα, το οποίο θα περιλαμβάνει προβολές διαγωνιστικού τμήματος (130 ταινίες από 45 χώρες), αφιερώματα σε διεθνή φεστιβάλ (Βέλγοι, Ρουμάνοι, Ιάπωνες αλλά και Αφρικανοί animators θα έχουν την τιμητι��ή τους), εκπαιδευτικά εργαστήρια και επαγγελματικό φόρουμ («ιδέες για καλύτερη μάθηση και καλύτερη διδασκαλία» της Raquel Coelho, Καθηγήτριας στο Πανεπιστήμιο San Jose State University των Η.Π.Α.).

Η Επίσημη Έναρξη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Απόλλων με συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Ερμούπολης και με την προβολή της μικρού μήκους ταινίας "Leonardo" του Jim Capobianco!

Κατά την διάρκεια του «Αniμasyros», θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων της Σύρου αλλά και φοιτητών από όλη την Ελλάδα. Επίσης σπουδαστές του Ιονίου Πανεπιστήμιου θα καταγράψουν το φεστιβάλ σε μια ταινία making of, η οποία θα προβληθεί στο εορταστικό φινάλε της διοργάνωσης, στις 18 Σεπτεμβρίου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top