Για 3η συνεχή χρονιά η διοργάνωση «Remap» στον Κεραμικό

Θα παρελάσουν 250 καλλιτέχνες απ΄ όλο τον κόσμο

Για 3η συνεχή χρονιά η διοργάνωση «Remap» στον Κεραμικό

Το κέντρο της Αθήνας μετατρέπεται σε χώρο σύγχρονης τέχνης, καθώς ξεκινά σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου η μεγάλη διοργάνωση «Remap», η οποία για ένα μήνα θα παρουσιάζει στις ��εριοχές του Κεραμικού και του Μεταξουργείου, σε Έλληνες και τουρίστες, εκθέσεις και εκδηλώσεις στις οποίες θα συμμετέχουν πάνω από 250 καλλιτέχνες!

Πρόκειται για ιστορικούς τέχνης και επιμελητές από όλο τον κόσμο, οι οποίοι θα δώσουν το παρών σε 30 ανεξάρτητα προγράμματα και 25 εκθέσεις από ελληνικές αλλά και ξένες γκαλερί!

Οι άνθρωποι που θέλουν να τιμήσουν την 3η διοργάνωση «Remap», θα μπορούν μεταξύ άλλων να επισκεφτούν τις γκαλερί «The Breeder» και «Ρεβέκκα Καμχή», την «Kunsthalle Athena», τoν Πολιτιστικό Οργανισμό «ATOPOS», την νέα Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων, την Ταινιοθήκη της Ελλάδος κ.α!

Στην Πλατεία Αυδή στην αυλή μια παλιάς κατοικίας, έχει δημιουργηθεί ένας χώρος προκειμένου να δίνονται πληροφορίες για την διοργάνωση, καθώς επίσης να μπορεί όποια ομάδα θελήσει να τον χρησιμοποιεί για εργασία και μελέτη. Θα υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση στο ίντερνετ και ένα βιβλιοπωλείο τέχνης.

Από σήμερα λοιπόν το απόγευμα και για ένα μήνα θα μπορείτε στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας, να ζήσετε μια διαφορετική εμπειρία, να κάνετε για …βόλτα στην σύγχρονη τέχνη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top