Άνοιξε τις πύλες του το μουσείο των ΑΒΒΑ στη Στοκχόλμη!

Λαμπερή η βραδιά των εγκαινίων-Διαδραστικό το μουσείο του θρυλικού συγκροτήματος

Άνοιξε τις πύλες του το μουσείο των ΑΒΒΑ στη Στοκχόλμη!
​Το πρώτο μουσείο αφιερωμένο στο θρυλικό συγκρότημα των Abba άνοιξε στις 7 Μαΐου στη Στοκχόλμη, ενώ δεν έλειψαν τα πυροτεχνήματα στα εγκαίνια. Ωστόσο, γρήγορα διαψεύστηκαν οι φήμες για επανασύνδεση τους.
abbamuseum_2555907k.jpg
Οι επισκέπτες μπορούν εκτός από το να δουν τα κοστούμια, τα μουσικά όργανα και τα άλλα αναμνηστικά αντικείμενα του συγκροτήματος αλλά και να τραγουδήσουν δίπλα σε ολογράμματα των μελών των Abba, να χορέψουν στην ειδικά διαμορφωμένη ντίσκο, να περάσουν από οντισιόν για να γίνουν το πέμπτο μέλος του συγκροτήματος, αλλά και να καθίσουν στο ελικόπτερο που «φιλοξενήθηκε» στο εξώφυλλο του άλμπουμ «Arrival»!
Abba_museum_2555937k.jpg
Σ’ένα δωμάτιο του μουσείου καταγράφεται η ιστορία του συγκροτήματος, από τη στιγμή που γνωρίστηκαν τη δεκαετία του 1960, ενώ αναπαρίσταται και ο χώρος του εξοχικού στο νησί Βίγκσο, όπου συγκεντρώνονταν για να γράψουν τα τραγούδια τους.
Abba_museum_2555912k.jpg
Οι Abba γνώρισαν διεθνή επιτυχία το 1974, όταν κέρδισαν τον διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι Waterloo, ενώ διαλύθηκαν το 1982. Μέχρι σήμερα έχουν πωλήσει περισσότερα από 400 εκατομμύρια άλμπουμ, ενώ το «Μάμα Μία», που βασίζεται στα τραγούδια τους, είναι το πιο πετυχημένο μιούζικαλ όλων των εποχών.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top