Το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο θεατράνθρωπο, Λευτέρη Βογιατζή!

Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος με δάκρυα στα μάτια τον αποχαιρέτισε-Δείτε φωτογραφίες

Το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο θεατράνθρωπο, Λευτέρη Βογιατζή!

​Συντετριμμένοι φίλοι, συγγενείς, σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος αλλά και δεκάδες απλοί άνθρωποι βρέθηκαν στις 5 το απόγευμα στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο σκηνοθέτη και ηθοποιό Λευτέρη Βογιατζή.

1925644.jpg
Ο σπουδαίος θεατράνθρωπος άφησε την τελευταία το πνοή την Μεγάλη Πέμπτη στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν, ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 68 ετών.

vogiatzis_h_633_451.jpg
Η σορός του εκτέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στο θέατρο της οδού Κυκλάδων, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα.

1925648.jpg
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο μεγάλος σκηνοθέτης, δεν πρόλαβε να ανεβάσει την παράσταση το «Θερμοκηπίο» του Χ. Πίντερ, στην οποία θα πρωταγωνιστούσε κιόλας.

1925647.jpg
Με ένα λουλούδι στο χέρι και με δάκρυα στα μάτια πολλοί άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο βρέθηκαν εκεί.

1925640.jpg
Ανάμεσά τους ήταν ο Σταμάτης Φασουλής, ο Λάκης Λαζόπουλος, η Ναταλία Δραγούμη, ο Γιώργος Κιμούλης, η Δήμητρα Γαλάνη, η Λένα Παπαληγούρα, ο Δημήτρης Παπαϊωάννου, ο Χρήστος Λούλης, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η Νόνηκα Γαληνέα, ο Κωνσταντίνος Τζούμας, ο Αγγελος Δελοιβοριάς, ο Σταύρος Ζαλμάς και πολλοί άλλοι.

1925642.jpg

Ο Δημήτρης Ήμελλος, ο Γιάννος Περλέγκας, ο Χάρης Φραγκούλης , ο Νίκος Κουρής, ο Γεράσιμος Μιχελής και ο Γιάννης Κότσιφας σήκωσαν το φέρετρο του δασκάλου τους στο Α’ Νεκροταφείο. Εκεί, τάφηκε χωρίς επικήδειους, χωρίς ιερείς και χωρίς θρησκευτική λειτουργία, όπως επιθυμούσε ο ίδιος.

1925660.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top