Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάτρας ταξιδεύει στη Φιλιππιάδα!

Για 2η συνεχή χρονιά από τη Φωτογραφική Ομάδα «Κα.Δρώ.»

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάτρας ταξιδεύει στη Φιλιππιάδα!
​Μια σημαντική προσπάθεια γίνεται από την Φωτογραφική Ομάδα Φιλιππιάδας «Κα.Δρώ.», η οποία για δεύτερη συνεχή χρονιά παρουσιάζει τις ταινίες που διακρίθηκαν στο ελληνικό τμήμα της διοργάνωσης του 14ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάτρας «14ο Διεθνές Πανόραμα».
Η προβολή θα γίνει στις 27 και 28 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο της Φιλιππιάδας και θα αφορά σε βραβευμένες ταινίες όπως ντοκιμαντέρ, animation, μικρού μήκους, μεγάλου μήκους, video dance και video art. Τα θέματα των ταινιών σχετίζονται με την οικολογία, την κοινωνία, τον πολιτισμό και την Ελλάδα του σήμερα.
Το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Πάτρας «14ο Διεθνές Πανόραμα» έχει συμπληρώσει 14 χρόνια και πάντα έχει σκοπό να παρουσιάζεται ένας χείμαρρος από ήχους, ένα μωσαϊκό από εικόνε που ευνοούν την πολυσυνθετότητα και τη διαφορετικότητα, με στόχο τη συνέχιση «ενός ονείρου», της ελευθερίας της τέχνης.
Σε μια εποχή κρίσης το Φεστιβάλ αποδεικνύει ότι η τέχνη, άρρηκτα με την ανθρώπινη έκφραση, επηρεάζονται και περνούν τους δικούς τους δύσκολους καιρούς με την βεβαιότητα της γέννησης του νέου.
Η έναρξη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Απριλίου στις 20.00 στο Πνευματικό Κέντρο της Φιλιππιάδας.

Μετά την προβολή των ταινιών σας προσκαλούμε όλους σε πάρτυ με θεματική soundtrack ταινιών!

Tην Κυριακή 28 Απριλίου η προβολή ξεκινά από τις 19.00 με μαραθώνιο ταινιών!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top