«Μια γιορτή… σαν ασπίδα αγάπης για τη Χριστίνα»

Ένα φιλανθρωπικό bazaar για μια ξεχωριστή γυναίκα

«Μια γιορτή…  σαν ασπίδα αγάπης για τη Χριστίνα»
Άγγιξε τις καρδιές πολλών ανθρώπων κι αυτό ήταν αρκετό για να κινητοποιηθούν και να τη στηρίξουν σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της.
Η Χριστίνα είναι ψυχολόγος και από τις 14 Φεβρουαρίου 2012 δίνει τη δοκιμασία της, δίνοντας μάχη για τη ζωή της. Το ανεύρυσμα στον εγκέφαλο δεν κατάφερε όμως να της στερήσει το χαμόγελο, την δύναμη και το θάρρος της.
Οι μαθητές της και οι φίλοι της ανταποδίδουν τη χαρά της προσφοράς που διδάχτηκαν από τη Χριστίνα και δημιούργησαν ένα δίκτυο προστασίας και στήριξης… μια μεγάλη αγκαλιά για κείνη.
Ο μικρός κύκλος φίλων της Χριστίνας ανοίγει ��ια πρώτη φορά το Σάββατο 27 Απριλίου από τις 12:00 έως τις 17:00 στο Hope Centro Rosas, σ’ένα φιλανθρωπικό bazaar με ιδιαίτερα χειροτεχνήματα, έργα τέχνης, κοσμήματα, αντικείμενα, έργα ψυχής και αγάπης … που θα ενισχύσουν οικονομικά τη θεραπεία της.
Με μότο τη «θεραπευτική δύναμη της αγάπης» ας διδαχθούμε από τους φίλους της Χριστίνας πως στη δύσκολη εποχή που ζούμε, κάποιες αξίες όπως η αλληλεγγύη, η ανταπόδοση, η προσφορά, η φροντίδα μπορούν να μένουν αδιάβρωτες.
Σάββατο 27 Απριλίου
12:00 έως τις 17:00
Hope Centro Rosas
απέναντι από το Μέγαρο Μουσικής, 4ος όροφος, κουδούν Dr.Isabel Rosas
τηλ. Λαμπρινή Σταμάτη 6997715382
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top