Μάγεψε το κοινό το "Μεγάλο μας Τσίρκο" στο Ηρώδειο!

Δείτε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό με τους παρευρισκόμενους στην παράσταση

Μάγεψε το κοινό το "Μεγάλο μας Τσίρκο" στο Ηρώδειο!

​Το "μεγάλο μας Τσίρκο", το εμβληματικό θεατρικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλη, ανέβηκε ξανά φέτος το καλοκαίρι σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη και μετά την επιτυχημένη του περιοδεία σε ολόκληρη την Ελλάδα, παίχτηκε στο Ηρώδειο σε μια μοναδική παράσταση στις 11 Σεπτεμβρίου, στην οποία παρευρέθηκε προσωπικότητες του καλλιτεχνικού κόσμου και όχι μόνο.

"Πρόκειται για μία διαχρονία του ελληνικού έθνους, μία πορεία αυτής της φυλής μέσα από σταθμούς της ιστορίας της, όπου βλέπουμε και τα ελαττώματα αλλά και τα προτερήματα όλων ημών. Περνάει από τον αρχαίο κόσμο, από το Βυζάντιο, πηγαίνει στις μεγάλες στιγμές της επανάστασης του '21, πηγαίνει στη βαυαροκρατία, περνά στη μικρασιατική καταστροφή και καταλήγει στη γερμανική κατοχή" δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ.Χατζάκης.

Η παράσταση, με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Αρμένη, τον Τάσο Νούσια και τη Μαρίνα Ασλάνογλου μάγεψε για ακόμα μία φορά το κοινό, ενώ η γνωστή μουσική του Σταύρου Ξαρχάκου, 39 χρόνια μετά την πρώτη παρουσίαση του έργου δεν έχει χάσει τίποτα από την αρχική της φρεσκάδα, ενώ εξ' ίσου επίκαιρο παραμένει και το μοναδικό κείμενο του Ιάκωβου Καμπανέλη.
Δείτε το βίντεο από την παράσταση και το πλούσιο φωτογραφικό υλικό...!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top