Οικονόμου για 28χρονο σε Αγρίνιο: Περίεργη εξέλιξη ότι κυκλοφορεί ελεύθερος

«Οι αρχές ασφαλείας πρέπει να απαντήσουν σε αυτό καθαρά και με σαφήνεια»

«Περίεργη εξέλιξη» χαρακτήρισε ο Γιάννης Οικονόμου το γεγονός ότι είναι ακόμη ελεύθερος ο 28χρονος από το Αγρίνιο, που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ενός παιδιού 4 ετών, απαντώντας σε ερώτηση γιατί συμβαίνει αυτό, αν και τα στοιχεία του έχουν δοθεί στη δημοσιότητα με εισαγγελική εντολή.

«Οι αρχές ασφαλείας πρέπει να το απαντήσουν καθαρά και με σαφήνεια. Είναι ένα ειδεχθές έγκλημα, αν αποδειχθεί, και νομίζω ότι πρέπει να επανέλθουμε πολύ σύντομα. Παρακολουθούμε το ζήτημα και θα έχουμε σύντομα απαντήσεις. Κι εγώ το παρατήρησα και όλοι μας. Είναι μια περίεργη εξέλιξη και σύντομα θα έχουμε απαντήσεις», σχολίασε, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Αγρίνιο: Οι δύο ζωγραφιές του 4χρονου που σόκαραν τους γονείς του

«Δεν υπάρχει επίσημη πρόσκληση από τον Ακάρ για συνάντηση»

Ερωτηθείς για το εάν έχει γίνει πρόταση συνάντησης από τον Τούρκο υπουργό Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, στον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Παναγιωτόπουλο, είπε πως δεν υπάρχει επίσημη πρόσκληση.

Παναγιωτόπουλος για Τουρκία: Υπό απειλές δε γίνεται προσπάθεια επικοινωνίας

«Πάντοτε εμείς είμαστε υπέρ της λογικής της συζήτησης και των ανοικτών διαύλων επικοινωνίας. Βεβαίως είναι απολύτως γνωστές οι θέσεις μας: είμαστε ανυποχώρητοι σε ό,τι αφορά τα ζητήματα κυριαρχίας και κυριαρχικών δικαιωμάτων, είμαστε ανυποχώρητοι σε ό,τι αφορά τη χωρίς όρους παραδοχή του διεθνούς δικαίου και του δικαίου της θάλασσας. Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι αυτή η παρατεταμένη πολιτική της Τουρκίας που συνεχίζεται, των προκλήσεων, των ανυπόστατων ισχυρισμών, αυτή η ρητορική όξυνση, είναι εντελώς αδιέξοδη», είπε.

Βγήκε από το λιμάνι της Αττάλειας το «Oruc Reis»

Τόνισε, ωστόσο, ότι είναι θετικό το γεγονός ότι από την Πράγα και μετά, και δη στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, υπήρξε από την τουρκική πλευρά μια ένδειξη ότι αντιλαμβάνονται και οι ίδιοι ότι πρέπει να συζητούμε και να αφήσουν στην άκρη τα «Μητσοτάκης γιοκ»

Τι είπε για την εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου από την Τουρκία

Αναφορικά με την εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου από την Τουρκία, ο κ. Οικονόμου είπε πως η Ελλάδα «έχει φροντίσει με συστηματικό και αποτελεσματικό τρόπο να ενισχύσει εντυπωσιακά την αποτρεπτική ισχύ των ενόπλων δυνάμεων».

Τουρκία: «Όλη η Ελλάδα είναι εντός της εμβέλειας του πυραύλου μας»

«Πρόκειται για μια συνειδητή απόφαση της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού.  Η αξιωματική αντιπολίτευση έχει επιλέξει να είναι η εθνική εξαίρεση», σημείωσε.

«Είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να απαντήσουμε στην οποιαδήποτε πρόκληση με συνθήκες που να μην μας εγκλωβίζουν σε διλήμματα της τελευταίας στιγμής. Η Ελλάδα ούτε πανικοβάλλεται ούτε τρομοκρατείται. Η βασική μας στρατηγική είναι με ψυχραιμία και νηφαλιότητα να αποδομούμε τους ανυπόστατους ισχυρισμούς», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top