Πολωνία: Πατέρας και κόρη δολοφόνησαν τρία βρέφη

Είχαν αιμομικτικές σχέσεις – Τα μωρά βρέθηκαν στο υπόγειο

Ένα ακόμα φρικτό έγκλημα ήρθε στο φως στην Πολωνία, όπου στο υπόγειο ενός σπιτιού βρέθηκαν τα πτώματα τριών νεογέννητων βρεφών. 

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 54χρονο και την 20χρονη κόρη του, οι οποίοι φέρονται να είχαν αιμομικτικές σχέσεις. 

Τα βρέφη εντοπίστηκαν σε ρηχούς τάφους, τυλιγμένα σε πλαστικές σακούλες στο χωριό Τσερνίκι. Τα δύο εντοπίστηκαν την Παρασκευή και το τρίτο το Σάββατο σε προχωρημένη κατάσταση αποσύνθεσης. 

Αιμομίκτης πατέρας βίαζε την κόρη του και δολοφόνησε τα 7 μωρά που γέννησε

«Η γυναίκα αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες φόνου και αιμομικτική σχέση με τον πατέρα της. Ο άνδρας κατηγορείται για τρεις κατηγορίες φόνου, αιμομιξία με την 20χρονη κόρη του και αιμομικτικές σχέσεις με μια άλλη κόρη» είπε ο Mariusz Duszynski από την Επαρχιακή Εισαγγελία στο Γκντανσκ.

Όλα άλλαξαν μετά την αιμομιξία - Η οικογένεια που επικοινωνεί με γρυλίσματα

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς τα δύο από τα τρία βρέφη τα είχε γεννήσει η 20χρονη, η οποία είχε μείνει έγκυος από τον πατέρα της και το τρίτο ήταν της άλλης κόρης, την οποία επίσης κακοποιούσε σεξουαλικά. 

Πολωνία: Πώς αποκαλύφθηκε η φρικτή αλήθεια

Γείτονες δήλωσαν στην εφημερίδα Mirror ότι δεν είχαν υποψιαστεί τίποτα, καθώς ο άνδρας δεν έδειχνε ότι αντιμετώπιζε κάποιο θέμα και πολύ συχνά τον έβλεπαν να βγαίνει με τις κόρες του βόλτα στο δάσος για να μαζέψουν μανιτάρια. 

Σκότωσε την κόρη του, το μωρό που είχαν αποκτήσει μαζί και αυτοκτόνησε

Οι συνάδελφοι όμως της 20χρονης στο ζαχαροπλαστείο, όπου εργαζόταν υποψιάστηκαν ότι μπορεί να είναι έγκυος, όταν άρχισε να φοράει φαρδιά ρούχα. 

Στη συνέχεια πήρε τρεις εβδομάδες άδεια από τη δουλειά, αλλά επέστρεψε μια εβδομάδα αργότερα.

«Όλοι μαντέψαμε ότι ήταν έγκυος, νομίζω ότι είχε δέσει τις ζώνες γύρω της σαν ένα είδος κορσέ. Όταν επέστρεψε νωρίς από τις διακοπές της, η αλλαγή ήταν ορατή. Ήταν πολύ πιο αδύνατη, πιο αδύναμη και συνεχώς κουρασμένη. Όταν ρωτήσαμε για το παιδί, έκανε την έκπληκτη και το αρνήθηκε», είπε συνάδελφός της.

Δηλώσεις-ΣΟΚ γερουσιαστή: «Θέλημα θεού ο βιασμός και η αιμομιξία»

Ένας άλλος ντόπιος είπε στην εφημερίδα Fakt: 

«Ζούσαν σαν ζευγάρι. Τον αποκαλούσε Πιότρ, με το μικρό του όνομα. Περπατούσαν χέρι-χέρι. Πριν από μερικούς μήνες, της ξύρισε το κεφάλι για να μην την κοιτούν άλλα αγόρια. Τον κοίταζε σαν να ήταν Θεός».

Συνάδελφος της 20χρονης φέρεται να ειδοποίησε τις κοινωνικές αρχές όταν είδε ένα μήνυμα που είχε στείλει η νεαρή γυναίκα στον πατέρα της. 

Φως στις συνθήκες θανάτου των βρεφών θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή, ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες στο σπίτι για να διαπιστώσει αν υπάρχουν άλλα πτώματα κρυμμένα εκεί. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top