Σκότωσε την κόρη του, το μωρό που είχαν αποκτήσει μαζί και αυτοκτόνησε

Σοκαριστική υπόθεση αιμομιξίας - Νέα ενημέρωση: 20:44

Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει από την Πέμπτη το πρωί τις ΗΠΑ. 43χρονος φέρεται να σκότωσε την 20χρονη κόρη του, το παιδί που είχαν αποκτήσει μαζί, το θετό της πατέρα και μετά αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα του 43χρονου Stephen Walter Pladl βρέθηκε στη Νέα Υόρκη το πρωί της Πέμπτης. Λίγες ώρες αργότερα βρέθηκαν νεκροί στο Κονέκτικατ ο ένας δίπλα στον άλλο η 20χρονη κόρη του Katie και ο 56χρονος θετός πατέρας της Anthony Fusco. Οι αρχές πάγωσαν, όταν βρήκαν το άψυχο κορμί του μικρού Bennet που ήταν καρπός της αιμομικτικής σχέσης του 43χρονου με την κόρη του. Το μόλις επτά μηνών μωρό βρέθηκε στο σπίτι που έμεναν οι δυο τους στη Βόρεια Καρολίνα.

Πριν από δύο μήνες ο Stephen Pladl και η κόρη του είχαν καταδικαστεί για αιμομιξία, καθώς είχαν παντρευτεί και είχαν αποκτήσει μαζί κι ένα παιδί.

Η μητέρα του 43χρονου ειδοποίησε τις αρχές, όταν εκείνος της είπε ότι σκότωσε το αγοράκι του.

Όπως είπε η ίδια το βράδυ της Τετάρτης, τον χώρισε η 20χρονη από το τηλέφωνο και ο 43χρονος της είπε ότι θα της πήγαινε το μωρό και θα επέστρεφε στο σπίτι.

«Σκότωσε το μωρό. Μου είπε να πάρω την αστυνομία και να μην πάω από εκεί. Σκότωσε τη γυναίκα του. Σκότωσε τον θετό της πατέρα και δεν μπορώ να πιστέψω τι έχει συμβεί», είπε.

Ο Stephen Walter Pladl παντρεύτηκε την κόρη του τον περασμένο Ιούλιο, ενώ εκείνη ήταν έγκυος στο παιδί του.

Η μητέρα της Katie, την είχε δώσει για υιοθεσία λίγο μετά τη γέννησή της και οι τρεις του επανασυνδέθηκαν τον Ιούνιο του 2016 χάρη στα social media.

Ο Stephen χώρισε μετά από λίγους μήνες από τη γυναίκα του και ξεκίνησε ερωτική σχέση με την κόρη του.

Οι δυο τους συνελήφθησαν, όταν η μητέρα της Katie διάβασε στο ημερολόγιο της άλλης τους κόρης, ότι ο σύζυγός της είχε σχέση με την κόρη τους.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top