Wall Street Journal: Ο Τραμπ γνώριζε νωρίτερα ότι έχει κορωνοϊό

Αποκαλύψεις... φωτιά από την εφημερίδα

Η Wall Street Journal σε δημοσίευμα της ξεμπροστιάζει τον Αμερικανό πρόεδρο λέγοντας ότι «Ο Τραμπ δεν αποκάλυψε το πρώτο θετικό τεστ για τον κορωνοϊό, περιμένοντας το δεύτερο τεστ την Πέμπτη». Επικαλουμένη άτομα του περιβάλλοντος του αποκάλυψε πως γνώριζε εξ αρχής τα αποτελέσματα του τεστ, όμως δεν τα ανακοίνωσε καθώς περίμενε εκείνα του μοριακού τεστ.  

Το έκανε κι αυτό ο Τραμπ: Βγήκε από το νοσοκομείο για να κάνει βόλτα


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, ο Αμερικανός πρόεδρος λίγο πριν κάνει την εμφάνιση του στο Fox News την Πέμπτη το βράδυ, είχε λάβει τα πρώτα αποτελέσματα, τα οποία επιβεβαίωναν ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό, όμως δεν αποκάλυψε το αποτέλεσμα. Ερωτηθείς για το εάν έχει κάνει ο ίδιος τεστ για το νέο κορωνοϊό, επιβεβαίωσε ότι είχε βρεθεί θετική η στενή του συνεργάτιδα στον Λευκό Οίκο, Χόουπ Χικς, και ότι ο ίδιος ανέμενε τα αποτελέσματα των εξετάσεων. 

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Τραμπ – Εξιτήριο ίσως και τη Δευτέρα

«Θα πάρω το αποτέλεσμα του τεστ είτε απόψε είτε αύριο το πρωί» είχε πει ο Τραμπ στη διάρκεια της συνέντευξης και τα ξημερώματα της Παρασκευής στη 01:00 το πρωί ώρα Αμερικής, ο πρόεδρος έγραψε στο Twitter ότι είχε βρεθεί θετικός στον ιό.

Όπως αποκαλύπτει η Wall Street Journal ο πρόεδρος ζήτησε από σύμβουλό του απόλυτη εχεμύθεια και να μην αποκαλύψει σε κανέναν ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Κι όλα αυτά έρχονται στο φως την ώρα που ξεχειλίζει η οργή για τη βόλτα που πραγματοποίησε χθες ο Αμερικανός πρόεδρος έξω από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται. Πολλοί ήταν εκείνοι που χαρακτήρισαν θεατρινισμούς τη βόλτα του Τραμπ, ενώ τον κατηγόρησαν ότι έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή των πρακτόρων που τον συνόδευαν μέσα στο αυτοκίνητο, οι οποίοι τώρα πρέπει να μπουν και αυτοί σε καραντίνα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top