Το έκανε κι αυτό ο Τραμπ: Βγήκε από το νοσοκομείο για να κάνει βόλτα

Πέρασε με το αυτοκίνητο μπροστά από οπαδούς του έξω από το νοσοκομείο

Εξιτήριο μπορεί να πάρει ακόμα και σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ, από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται με κορωνοϊό. Και επειδή αισθάνθηκε καλύτερα και είδε πως η κατάσταση της υγείας του είχε καλυτερεύσει, είπε να κάνει μια βόλτα με το αυτοκίνητο έξω από το Ιατρικό Κέντρο Walter Reed.

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Τραμπ – Εξιτήριο ίσως και τη Δευτέρα

Εκεί ήταν συγκεντρωμένοι αρκετοί οπαδοί του και ο Αμερικανός πρόεδρος αποφάσισε να τους κάνει… έκπληξη. 

Επιβιβάστηκε λοιπόν σε ένα SUV, φόρεσε τη μάσκα του και βγήκε για ένα… tour, έξω από το νοσοκομείο, χαιρετώντας ως άλλος super star το συγκεντρωμένο πλήθος που κουνούσε πανό και αμερικανικές σημαίες. 

Τα γύρισε ο Τραμπ για τον κορωνοϊό: «Φοράτε μάσκα, κρατάτε αποστάσεις»

Μάλιστα πριν ο Πλανητάρχης πάρει τους δρόμους, το ιατρικό του team είχε επιβεβαιώσει πως τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα του είχαν μειωθεί ξαφνικά δύο φορές τις τελευταίες μέρες. 

Ο Τραμπ δεν είναι ακόμη «εκτός κινδύνου» - Τι λένε οι θεράποντες ιατροί

Ο ίδιος πάντως δεν πτοήθηκε και φρόντισε να προαναγγείλει με βίντεο τη μικρή του βόλτα έξω από το νοσοκομείο. Στο μήνυμά του αποθέωνε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου και ενημέρωνε τους οπαδούς του ότι τους επεφύλασσε μια «επίσκεψη έκπληξη».

Κορωνοϊός: Θρίλερ με την υγεία του Τραμπ - Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Έκανε λόγο για «πατριώτες» που είναι στους δρόμους με σημαίες του Τραμπ και χαρακτήρισε την περιπέτεια με την υγεία του ένα «ενδιαφέρον ταξίδι» και «σχολείο».

Ωστόσο η βόλτα του Τραμπ προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, καθώς αρκετοί τον κατηγόρησαν πως έθεσε σε κίνδυνο τους πράκτορες του FBI που τον συνόδευαν. 

ΗΠΑ: Ανησυχία στον Λευκό Οίκο - Ποιοι άλλοι βρέθηκαν θετικοί μετά τον Τραμπ

«Κάθε άτομο στο όχημα κατά τη διάρκεια αυτής της εντελώς περιττής προεδρικής βόλτας μόλις τώρα πρέπει να τεθεί σε καραντίνα για 14 ημέρες. Μπορεί να αρρωστήσουν. Μπορεί να πεθάνουν. Για ένα πολιτικό θέατρο. Διατάχθηκαν από τον Τραμπ να θέσουν τη ζωή τους σε κίνδυνο για ένα θέατρο. Αυτό είναι παραφροσύνη », έγραψε ο Δρ. Τζέιμς Π. Φίλιπς, παθολόγος στο Walter Reed.

ΗΠΑ: Θετικοί στον κορωνοϊό ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια

Ο Ζικ Εμάνουελ, πρόεδρος του τμήματος ιατρικής δεοντολογίας και πολιτικής της υγείας στο πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνιας, έγραψε από την πλευρά του στο Twitter: «το να αναγκάζονται να επιβιβαστούν πράκτορες της μυστικής υπηρεσίας σε αυτοκίνητο μαζί με έναν ασθενή που έχει την COVID-19, με τα παράθυρα κλειστά, τους εκθέτει χωρίς λόγο σε κίνδυνο μόλυνσης. Γιατί; Για ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top