ΗΠΑ: Θετικοί στον κορωνοϊό ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια

Τι είπε ο γιατρός της αμερικανικής προεδρίας

Η ανάρτηση του Ντόνανλτ Τραμπ στο Twitter μετά το θετικό τεστ στον κορωνοϊό / Reuters

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντοναλντ Τραμπ, και η σύζυγός του Μελάνια. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Τραμπ μέσω Twitter.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε : «Απόψε, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και εγώ διαγνωσθήκαμε θετικοί στον COVID-19. Ξεκινάμε την καραντίνα μας και τη διαδικασία ανάρρωσης αμέσως. Θα το περάσουμε μαζί».

Ο Αμερικανός πρόεδρος υπεβλήθη σε διαγνωστικό τεστ καθώς η στενή συνεργάτης του, Χόουπ Χικς, βρέθηκε θετική στον ιό.

Όπως είχε ανακοινώσει ο Τραμπ, ο ίδιος και η Μελάνια είχαν μπει ήδη σε καραντίνα, αναμένοντας και τα δικά τους αποτελέσματα, τα οποία ήταν και αυτά θετικά. 

«Η πρώτη κυρία και εγώ αναμένουμε τα αποτελέσματα των τεστ στα οποία υποβληθήκαμε», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter. «Στο μεταξύ, θα αρχίσουμε τη διαδικασία της καραντίνας μας!».

Τι είπε ο γιατρός της αμερικανικής προεδρίας

«Είναι καλά», διαβεβαίωσε ο γιατρός της αμερικανικής προεδρίας, Σον Κόνλεϊ, αναφερόμενος στην υγεία του 74χρονου Αμερικανού προέδρου.

Ο Τραμπ θα παραμείνει στον Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια της περιόδου της «ανάρρωσής» του, πρόσθεσε ο Κόνλεϊ, τονίζοντας πως θα «συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του» κανονικά, εξ αποστάσεως.

Η αμερικανική προεδρία γνωστοποίησε παράλληλα ότι το προγραμματισμένο ταξίδι του Τραμπ στη Φλόριντα αποφασίστηκε να ακυρωθεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top