«Χτύπησαν» οι Anonymous: Στο στόχαστρο Τραμπ και αστυνομία της Μινεάπολις

Έδωσαν ονόματα διασήμων που εμπλέκονται στο σκάνδαλο Έπστάιν

Με αφορμή την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στις ΗΠΑ μετά τη δολοφονία του 46χρονου Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από λευκό αστυνομικό, οι «Anonymous» αποφάσισαν να πάρουν τη δική τους ξεχωριστή θέση για την υπόθεση, βγάζοντας στη φόρα τα «άπλυτα» ηγετών και κοινωνίας.

Ο Τραμπ τηλεφώνησε στην οικογένεια Φλόυντ για να τους συλλυπηθεί

Αυτή τη φορά φρόντισαν «χτύπησαν» στο αστυνομικό τμήμα της Μινεάπολης, υπενθυμίζοντας ότι στην περιοχή τουλάχιστον 193 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από αστυνομικούς μέσα σε δύο δεκαετίες.

Σύμφωνα με τους «Anοnymous», αν η κυβέρνηση Τραμπ δεν είναι σε θέση να αποδώσει δικαιοσύνη, τότε εκείνοι θα αναλάβουν δράση και θα βγάλουν στη φόρα όλα τα εγκλήματα που κρύβει.

Τζορτζ Φλόιντ: «Ανθρωποκτονία» δείχνει η ιατροδικαστική έκθεση

H γνωστή διεθνώς ομάδα χάκερς με τη χαρακτηριστική μάσκα του Γκάι Φοκς από την ταινία «V» for Vendetta επιστρέφει για να δηλώσει τη συμπαράστασή της στους διαδηλωτές απέναντι στην αστυνομική βία και να καταγγείλει με τη σειρά της την αποτρόπαιη δολοφονία του 46χρονου Τζορτζ Φλόιντ από λευκό αστυνομικό.

Οι αποκαλύψεις των Anonymous

Λίγες ώρες μετά το βίντεο των «Anonymous» στο διαδίκτυο, αποκαλύφθηκε η σχέση γνωστών προσωπικοτήτων με το δίκτυο εμπορίας παιδιών του Τζέφρι Έπσταιν, όπου μεταξύ τους ξεχωρίζουν «βαριά» ονόματα, όπως της πρώην συζύγου του, Ιβάνα αλλά και της κόρης τους Ιβάνκα, του μοντέλου Ναόμι Κάμπελ, του παρουσιαστή του BBC Κρις Εβανς, του τραγουδιστή Μικ Τζάγκερ, του ηθοποιού Γουίλ Σμιθ , του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας Τόνι Μπλερ ,του πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ, αλλά και άλλων.

Πρίγκιπας Άντριου: Συναντήθηκε με το δεξί χέρι του Έπσταϊν μέσα στο παλάτι

Επιπλέον, οι «Anonymous» με παρέμβασή τους έπειτα από τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από την αστυνομία της Μινεάπολης με βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, κατηγορούν το αστυνομικό τμήμα της περιοχής για συστηματική βία κατά των πολιτών, αλλά και για περιπτώσεις διαφθοράς με εμπλεκόμενους κορυφαίους αξιωματικούς και θεσμικούς εκπροσώπους της Πολιτείας.

Στη λίστα με τα εκατοντάδες ονόματα ανέβηκε μέσω ενός αρχείου στα social media με το όνομα «Το μικρό μαύρο βιβλίο του Τζέφρι Έπσταιν» . Σε αυτό, εκτίθενται τα ονόματα όλων εκείνων που παρακολούθησαν τα πάρτι που διοργάνωνε ο Αμερικανός παιδόφιλος ή τα ονόματα εκείνων που τον βοηθούσαν να «στρατολογήσει» τις ανήλικες σκλάβες του σεξ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top