Πρίγκιπας Άντριου: Συναντήθηκε με το δεξί χέρι του Έπσταϊν μέσα στο παλάτι

Η βασίλισσα του ζήτησε να μαζέψει τα μπογαλάκια του και να φύγει

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την εμπλοκή του πρίγκιπα Άντριου στο σκάνδαλο Έπσταϊν, που έχουν προκαλέσει τεράστιους τριγμούς στο παλάτι. 

Χάνει 291.000 ευρώ ο πρίγκιπας Άντριου λόγω του σκανδάλου Έπσταϊν

Δημοσίευμα της The Sun αποκαλύπτει πως, το άλλοτε χαϊδεμένο παιδί της Ελισάβετ, κανόνιζε τα ερωτικά του ραντεβουδάκια μέσα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και κάτω από τη μύτη της βασίλισσας. 

Ο πρίγκιπας φέρεται να συνάντησε εκεί τη… «μαντάμ» που συντόνιζε το «χαρέμι» του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο κελί του τον περασμένο Αύγουστο, καθώς κατηγορούνταν ότι εξέδιδε ανήλικα κορίτσια.

Βρετανία: Παραιτείται ο πρίγκιπας Άντριου μετά το σκάνδαλο Έπσταϊν

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο… ατακτούλης πρίγκιπας συναντήθηκε με την Γκισλέιν Μάξγουελ δύο εβδομάδες μετά τη φυλάκιση του Έπσταϊν τον περασμένο Ιούνιο.

«Η επιλογή του τόπου συνάντησης, δηλαδή στην "καρδιά" της μοναρχίας, εγείρει νέα ερωτήματα για την κρίση του Δούκα του Γιορκ και προκαλεί μεγαλύτερη αμηχανία στη βασίλισσα», αναφέρει η εφημερίδα.

Θύμα του Έπστιν περιγράφει πώς την «πούλησε» στον πρίγκιπα Άντριου

Πηγή προσκείμενη στο παλάτι, η οποία δεν κατονομάζεται σημειώνει πως «η αλαζονεία του Άντριου είναι εκπληκτική. Η πρόσκληση μιας γυναίκας που κατηγορείται για τόσο σοβαρές πράξεις στην "καρδιά" της Βασιλικής Οικογένειας απλώς είναι ντροπιαστική».

Η ίδια πηγή αποκάλυψε επίσης ότι η Μάξγουελ έφερε μαζί της τέσσερις ανθρώπους στη συνάντηση με τον Δούκα στο Μπάκιγχαμ, όλοι τους σωστά ντυμένοι, οι οποίοι έδειχναν σοβαροί και επιχειρηματίες. 

Η συνάντηση κράτησε δύο ώρες κι εκεί θα πρέπει να συζήτησαν και τα παραπτώματα του Έπσταϊν. 

Σαν να μην έφτανε αυτό, δύο μέρες μετά από αυτή τη συνάντηση, ο Άντριου εθεάθη σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο της Ελβετίας, όπου η βραδιά στοιχίζει χιλιάδες λίρες. 

Η πρώην μασέρ του Έπσταϊν, η οποία είχε προσληφθεί από την Μάγξουελ κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον δισεκατομμυριούχο. Η Μάξγουελ μάλιστα κατηγορείται ότι είχε προωθήσει τη «σεξουαλική σκλάβα», Βιρτζίνια Ρόμπερτς, στον πρίγκιπα Άντριου.

Η Ελισάβετ έδιωξε από το παλάτι τον Άντριου

Το παλάτι από την πρώτη στιγμή στάθηκε αρνητικά απέναντι στον πρίγκιπα Άντριου και όσα αποκαλύφθηκαν για την εμπλοκή του στο κύκλωμα του Έπσταϊν.

Κλήθηκε μάλιστα αμέσως συμβούλιο για να δουν πώς θα κινηθούν στη συνέχεια, ώστε να μη βρεθεί όλο το παλάτι στο στόχαστρο της κοινής γνώμης.

Σε φωτογραφία που κυκλοφόρησε την Παρασκευή, ο Πρίγκιπας Ανδρέας απεικονίζεται να κάνει ιππασία με την Ελισάβετ και δύο ακόμα άτομα λίγο έξω από το Λονδίνο, τα οποία πιθανότατα είναι προσωπικοί σύμβουλοι του καθενός. 

Πιθανολογείται ότι σε αυτή τη συνάντηση η Ελισάβετ του ανακοινώνει πως δεν μπορεί πλέον να μένει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Κι αυτό γιατί λίγο αργότερα ανακοινώθηκε ότι του ζητήθηκε να αδειάσει το γραφείο του και να πάρει τα πράγματά του. Μαζί  με τον Άντριου αποχωρεί από τα καθήκοντα της στο πλάι του η γραμματέας του Αμάντα Θερσκ, η οποία θεωρείται υπεύθυνη για τα όσα είπε στη συνέντευξη στο BBC ο Πρίγκιπας, για την οποία κατηγορήθηκε.

Ακυρώθηκε ακόμα ένα προγραμματισμένο ταξίδι του 59χρονου πρίγκιπα στο Μπαχρέιν στο πλαίσιο της δράσης του Pitch Palace. Πρόκειται για έναν οργανισμό που έχει στηθεί για να βοηθάει νέες επιχειρήσεις και η θέση του προέδρου που έχει εκεί, λογικά δε θα του ανήκει για πολύ ακόμα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top