Τουρκία: Πογκρόμ μεταναστών από τους Γκρίζους Λύκους

Νέα Ειδομένη και εισβολή μεταναστών στο Καστελόριζο το σχέδιο Ερντογάν

Στα άκρα τραβάει την πίεση ο Ερντογάν σχεδιάζοντας να δημιουργήσει συνθήκες Ειδομένης κατά μήκος του Έβρου, αλλά και να πλημμυρίσει με μετανάστες τα νησιά και κυρίως το Καστελόριζο. Ο Βάιος Σύρρος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ξεδιπλώνει τα σχέδια της Τουρκίας και αποκαλύπτει το πογκρόμ διώξεων σε βάρος προσφύγων από τη Συρία, που ζουν χρόνια στη γειτονική χώρα. 

Έβρος: Στέλνουν πίτες, φαγητά και γλυκά σε στρατό και αστυνομία

Όχλος από Τούρκους φανατικούς εθνικιστές έχει κυκλώσει ένα σπίτι προσφύγων στην Τραπεζούντα. Οργισμένοι νεαροί άνδρες στο σύνολό τους, σχηματίζουν με τα χέρια τους το σήμα των γκρίζων λύκων και φωνάζουν συνθήματα γεμάτα μίσος. 

Μυτιλήνη: Μέχρι και πλαστά ακτοπλοϊκά εισιτήρια δίνουν στους μετανάστες

Ένα πρωτοφανές πογκρόμ διώξεων που άρχισε το περασμένο Σάββατο, σε βάρος οικογενειών από τη Συρία, που ζουν χρόνια στην Τουρκία. Θέλουν να τους ξεριζώσουν για άλλη μια φορά και να τους μεταφέρουν στον Έβρο, χρησιμοποιώντας τους ως πιόνια για τους ωμούς εκβιασμούς του Ερντογάν. 

Απειλές για «μαζική εισβολή» εξαπολύουν μετανάστες από την τουρκική πλευρά

«Αυτό συμβαίνει κυρίως σε μεταναστευτικούς πληθυσμούς οι οποίοι έχουν εγκατασταθεί εδώ και πολύ καιρό στην Κωνσταντινούπολη, ώστε να κερδίσει κι εκεί πολιτικό έδαφος λέγοντας ότι η δική μας διοίκηση θα τους απαλλάξει από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες», δήλωσε ο καθηγητής γεωπολιτικής, Ιωάννης Μάζης.

Μεταναστευτικό: Θα απελαθούν όσοι βρίσκονται στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Στη Σαμψούντα οι γκρίζοι λύκοι λειτουργούν ως τάγματα εφόδου, καθώς εισβάλουν στα σπίτια των προσφύγων, τους τρομοκρατούν και τους οδηγούν με τη βία στα Ελληνοτουρκικά σύνορα.

Ερντογάν: Ανοίξαμε τα σύνορα – 18.000 μετανάστες πέρασαν στην Ευρώπη

Νέα Ειδομένη στον Έβρο και εισβολή μεταναστών στο Καστελόριζο το σχέδιο Ερντογάν 

Το σκοτεινό σχέδιο του Ερντογάν είναι να δημιουργήσει μια τεράστια Ειδομένη στην Ελληνοτουρκική μεθόριο με διάσπαρτους καταυλισμούς και να πλημμυρίσει με μετανάστες τα νησιά.

Έβρος: Πάνω από 4.000 πήγαν να περάσουν τα σύνορα – Ενισχύονται οι δυνάμεις

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι Τούρκοι, άρχισαν ήδη να μετακινούν χιλιάδες μετανάστες από διάφορους καταυλισμούς της ενδοχώρας, προς την Αττάλεια. Από εκεί θα μεταφερθούν μαζικά μια ανάσα από το Καστελόριζο, στην παραλιακή πόλη Κας, που απέχει από την Αττάλεια μόλις 124 χιλιόμετρα. Στην πόλη Κας θα τεθεί σε εφαρμογή το τελευταίο μέρος του Τουρκικού σχεδίου.

Επεισόδια σε Χίο-Μυτιλήνη: Συνελήφθησαν και ταυτοποιήθηκαν 21 άτομα

Εκατοντάδες φουσκωτά και βάρκες με χιλιάδες μετανάστες που θα κατακλίσουν τη θάλασσα για να φτάσουν μέσα σε λίγα λεπτά στο Καστελόριζο, που απέχει από τα Τουρκικά παράλια κάτι λιγότερο από ενάμιση μίλι. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top