Μυτιλήνη: Μέχρι και πλαστά ακτοπλοϊκά εισιτήρια δίνουν στους μετανάστες

Αναβρασμός στη Λέσβο από τις ψευδείς ειδήσεις

Διακινητής μεταναστών αποδεικνύεται το «βαθύ» κράτος του Ερντογάν που ανοιγοκλείνει τη στρόφιγγα των μεταναστών για να εκβιάσει την Ευρώπη. Δύσκολες μέρες βιώνουν οι κάτοικοι των ακριτικών νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, ωστόσο δεν πτοούνται, ενώ στη Μόρια επικρατεί αναβρασμός με ψευδείς ειδήσεις, που ξεσηκώνουν τους μετανάστες.

Απειλές για «μαζική εισβολή» εξαπολύουν μετανάστες από την τουρκική πλευρά

Ακόμα και πλαστά εισιτήρια δίνει ο Ερντογάν στους μετανάστες προκειμένου να φτάσουν στα ελληνικά νησιά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Άρη Λάμπου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Μεταναστευτικό: Θα απελαθούν όσοι βρίσκονται στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στην κατοχή ορισμένων μεταναστών βρέθηκαν μέχρι και πλαστά ακτοπλοϊκά εισιτήρια, προκειμένου να ταξιδέψουν παρόλο που δεν είχαν τα κατάλληλα έγγραφα.

Ερντογάν: Ανοίξαμε τα σύνορα – 18.000 μετανάστες πέρασαν στην Ευρώπη

Αυτοσχέδιοι καταυλισμοί στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Αστυνομικοί απωθούν με τις ασπίδες τους, χωρίς να κάνουν χρήση χημικών, μετανάστες από τον καταυλισμό της Μόριας που έχουν κατέβει στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Για περισσότερες από τρείς ώρες οι μετανάστες είχαν συγκεντρωθεί περιμετρικά του λιμανιού της Μυτιλήνης.

Επεισόδια σε Χίο-Μυτιλήνη: Συνελήφθησαν και ταυτοποιήθηκαν 21 άτομα

Οι μετανάστες είχαν μαζευτεί στο λιμάνι, καθώς άκουσαν φήμες ότι θα πάνε με πλοία στην Αθήνα, ενώ ΜΚΟ ή άλλοι τους ειδοποίησαν να πάνε στο λιμάνι και τους κορόιδεψαν ότι έχει καράβι για την Αθήνα, όπως αποκαλύπτουν οι κάτοικοι του νησιού.

Την ίδια ώρα, το φως της δημοσιότητας βλέπουν βίντεο με μετανάστες στο λιμάνι της Μυτιλήνης, που προσπαθούν να παραβιάσουν την πίσω πόρτα φορτηγού και να μπουν μέσα για να διαφύγουν κρυμμένοι στην Αθήνα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top