Απειλές για «μαζική εισβολή» εξαπολύουν μετανάστες από την τουρκική πλευρά

Η Τουρκία διασκορπίζει μετανάστες σε όλο το μήκος του Έβρου

O Eρντογάν βάζοντας μπροστά όλους τους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς συνεχίζει να σπρώχνει μαζικά μετανάστες στη χώρα μας, βαφτίζοντάς τους «πρόσφυγες», ενώ η Αδριανούπολη έχει μετατραπεί πια σε φυλακή χιλιάδων ψυχών. 

Μεταναστευτικό: Θα απελαθούν όσοι βρίσκονται στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Οι άνδρες του Σουλτάνου, κρυμμένοι πίσω από τις ασπίδες τους, εκτοξεύουν δακρυγόνα προς την Ελλάδα και τις Καστανιές και πιέζουν τους μετανάστες να δημιουργήσουν ένταση στην παραμεθόριο.  

Το βαθύ τουρκικό κράτος κρύβεται πίσω από την εισβολή, όπως αποδεικνύει βίντεο στο οποίο Έλληνες στρατιώτες έπιασαν νεαρό στα σύνορα να φορά μπλούζα των στρατιωτών του Ερντογάν

Ερντογάν: Ανοίξαμε τα σύνορα – 18.000 μετανάστες πέρασαν στην Ευρώπη

Όπως δηλώνουν οι μετανάστες στα σύνορα του Έβρου, η τουρκική αστυνομία τους βοηθά όσο μπορούν, καθώς όχι μόνο τους φέρνουν κουβέρτες για να μην κρυώνουν, αλλά τους προμηθεύουν και με φουσκωτά. 

 

Έβρος: Πάνω από 4.000 πήγαν να περάσουν τα σύνορα – Ενισχύονται οι δυνάμεις

Αλλοδαποί που δεν είναι πρόσφυγες πολέμου

Στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο υπάρχουν αλλοδαποί που δεν έχουν καμία σχέση με τους χαροκαμένους πρόσφυγες της Συρίας, καθώς πρόκειται για Αφγανούς, Ιρανούς και Πακιστανούς, τους οποίους θέλει να ξεφορτωθεί ο Ερντογάν. 

Τους βγάζει ακόμη και από τις φυλακές . Τους διώχνει άρον άρον ακόμη και εκείνους που έχουν φτιάξει τη ζωή τους στην Κωνσταντινούπολη.

Καστανιές: Ακραίοι ισλαμιστές επιχειρούν εισβολή και φωνάζουν «κάψτε τους»!

«Θα κάνουμε μαζική εισβολή»

Ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι ότι πολλοί από τους μετανάστες σκέφτονται τη μαζική εισβολή στα ελληνικά σύνορα, όπως αποκαλύπτουν στην ανταποκρίτρια του Star, Άννα Ανδρέου.

Δείτε στο βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το ρεπορτάζ της Άννας Ανδρέου για τις τελευταίες εξελίξεις του μεταναστευτικού στην τουρκική πλευρά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Άννας Ανδρέου, πολλοί μετανάστες μεταφέρονται στην παράκτια πλευρά του Έβρου και όπως δηλώνουν οι ίδιοι θα μεταφερθούν κατά χιλιάδες, ώστε να περάσουν το μπλόκο που έχει στήσει ο ελληνικός στρατός.

Επιπλέον, οι μετανάστες στην τουρκική πλευρά δηλώνουν ότι θα περιμένουν για μια εβδομάδα ακόμα και έπειτα θα στείλουν πίσω στην Κωνσταντινούπολη τα γυναικόπαιδα, ώστε οι άνδρες με τη βοήθεια του τουρκικού στρατού να περάσουν τα σύνορα.

Η Ευρώπη στηρίζει Ελλάδα και η Τουρκία ενοχλείται!

Χιλιάδες είναι και οι μετανάστες που έχουν πια εγκλωβιστεί στην Αδριανούπολη. Οι περισσότεροι κοιμούνται στο χώμα, κάποιες γυναίκες από τα γύρω χωριά τους μαγειρεύουν.

Οι Τούρκοι πολίτες δηλώνουν ότι παρόλο που η χώρα τους βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, αυτοί θέλουν να βοηθήσουν τους μετανάστες.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top