Παλαιό Φάληρο: «Άφησα το παιδί νεκρό στη θάλασσα»

Στο κοριτσάκι ανήκουν οι κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο σπίτι

Ακούστε το άρθρο --:-- λεπτά

Στον ανακριτή για να απολογηθεί θα οδηγηθεί σήμερα η 32χρονη Αλγερινή, η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε το τριών ετών κοριτσάκι της και το παράτησε στην παραλία Εδέμ του Παλαιού Φαλήρου. Η μητέρα φέρεται να είπε στους Λιμενικούς ότι το παιδί ήταν νεκρό όταν το άφησε στη θάλασσα, ωστόσο ο ιατροδικαστής κατέληξε πως το κοριτσάκι πέθανε από πνιγμό και μάλιστα στα ρηχά. 

Παλαιό Φάληρο: Άφαντος ο σύντροφος της κατηγορούμενης μητέρας

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega η 32χρονη φέρεται να είπε στους Λιμενικούς ότι μπήκε στη θάλασσα κρατώντας την κόρη της που ήταν νεκρή. Περπάτησε μέχρι εκεί που πατούσε και την άφησε. Στη συνέχεια γύρισε στην ακτή, ντύθηκε, είπε στα δύο άλλα παιδιά της πως έδωσε το κοριτσάκι σε μια φίλη της κι έφυγαν. 

Οι κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο διαμέρισμα που έμενε η οικογένεια ανήκουν στο κοριτσάκι που βρέθηκε νεκρό στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου

Οι κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο διαμέρισμα που έμενε η οικογένεια ανήκουν στο κοριτσάκι που βρέθηκε νεκρό στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου

Η μητέρα φέρεται να ισχυρίστηκε πως το παιδί έπεσε στο μπάνιο και είχε χτυπήματα στο κεφάλι. Όπως φέρεται να είπε, το τύλιξε και το έβγαλε από το μπάνιο γιατί ήθελαν να πάνε τα δύο άλλα παιδιά της. Είδε ότι είχε χτυπήματα και κατάλαβε ότι ήταν νεκρό. 

Παλαιό Φάληρο: Τι είπε στο Star o άνθρωπος που βρήκε νεκρό το κορίτσι

Στο νοσοκομείο δεν πήγε, γιατί, όπως φέρεται να ισχυρίστηκε, φοβήθηκε ότι θα την κατηγορούσαν, κι έτσι αποφάσισε να πάει στην παραλία. 

Παλαιό Φάληρο: Στο κοριτσάκι ανήκουν οι κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο διαμέρισμα

Αργά το απόγευμα του Σαββάτου έγινε γνωστό ότι οι κηλίδες αίματος που βρέθηκαν εκτός του μπάνιου του σπιτιού, στο οποίο έμενε η οικογένεια στα Κάτω Πατήσια ανήκουν στο άτυχο κοριτσάκι. Οι κηλίδες βρέθηκαν σε συρτάρια κοντά στην κουζίνα.

Παλαιό Φάληρο: Κηλίδες αίματος βρέθηκαν στο διαμέρισμα της μητέρας

Η μητέρα πέφτει συνεχώς σε αντιφάσεις, ωστόσο οι αρχές προσανατολίζονται τώρα στο σενάριο το παιδί να κακοποιήθηκε βάναυσα, ίσως και μέχρι θανάτου, καθώς φέρει εκτεταμένα τραύματα σε όλο του το σώμα. 

Η μητέρα ισχυρίστηκε ότι έπεσε στο μπάνιο, πέθανε και το παράτησε νεκρό μέσα στη θάλασσα

Η μητέρα ισχυρίστηκε ότι έπεσε στο μπάνιο, πέθανε και το παράτησε νεκρό μέσα στη θάλασσα

Η 32χρονη αποφάσισε να το «ξεφορτωθεί» και στη συνέχεια να καλύψει τα ίχνη της πετώντας το καρότσι, αλλά και το βρεγμένο φόρεμα που φορούσε όταν πέταξε το ίδιος της το παιδί στη θάλασσα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα υπήρχαν ενδείξεις και αναφορές κακοποίησης από τη μητέρα προς τα παιδιά και ειδικά προς το κοριτσάκι, που αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας. 

Παλαιό Φάληρο: «Πρόκειται για καραμπινάτη δολοφονία. Της ήταν βάρος»

Σε βάρος της 32χρονης ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε βάρος ανήλικου μέλους της οικογένειας και ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος μέλους της οικογένειας ανίκανο να αντισταθεί, κατ’ εξακολούθηση.

Η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο το κοριτσάκι να κακοποιήθηκε βάναυσα από τη μητέρα του

Η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο το κοριτσάκι να κακοποιήθηκε βάναυσα από τη μητέρα του

Στη δικογραφία εκτός από τα όσα έχει ισχυριστεί η 32χρονη για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ, φέρεται να περιλαμβάνεται και κατάθεση γείτονα που αφορά σε παλιότερα περιστατικά κακοποίησης, γεγονός που οδήγησε στην άσκηση της ποινικής δίωξης και την ενδοοικογενειακή βία.

Παλαιό Φάληρο: «Ερευνάται η μητέρα να ήθελε να ξεφορτωθεί το παιδί»

Η υπόθεση διαβιβάστηκε στον ανακριτή για την έκδοση του σχετικού εντάλματος σύλληψης και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Παλαιό Φάληρο: Στο Παίδων «Αγία Σοφία» τα δύο παιδιά

Όσον αφορά τέλος στα άλλα δύο ανήλικα παιδιά της 32χρονης, ηλικίας τεσσάρων και πέντε ετών, με εντολή εισαγγελέα, βρίσκονται προσωρινά στο Νοσοκομείο Παίδων.

Η 32χρονη είπε στα άλλα δύο παιδιά της ότι έδωσε το κοριτσάκι σε μια φίλη της

Η 32χρονη είπε στα άλλα δύο παιδιά της ότι έδωσε το κοριτσάκι σε μια φίλη της

Παλαιό Φάληρo: Σε μέτωπο, μύτη και γόνατο τα προθανάτια τραύματα της μικρής

Οι αρχές θα προσπαθήσουν να εκμαιεύσουν από αυτά πληροφορίες για το τι έγινε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, αλλά και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία για τη συμπεριφορά της 32χρονης απέναντί τους. 

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο πρόκειται για ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι και όχι για δύο αγοράκια.

Παλαιό Φάληρο: Αυτός είναι ο οδηγός ταξί που ξετύλιξε το κουβάρι

Σχετικά με τον πατέρα του 3χρονου κοριτσιού, πρόκειται για έναν άνθρωπο με ποινικό παρελθόν, ο οποίος παραμένει άφαντος. Στο παρελθόν είχε συλληφθεί για υπόθεση ναρκωτικών και ενδοοικογενειακή βία και είχε απελαθεί από τη χώρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top