Ένα είναι το πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση του Παλαιού Φαλήρου που τον έψαχναν όλοι και τον βρήκε ο δημοσιογράφος του Star Βαγγέλης Γκούμας.
Αναζητούν οδηγό ταξί που μετέφερε μητέρα και κοριτσάκι στο Παλαιό Φάληρο!
Είναι ο οδηγός ταξί που πήγε την γυναίκα στο σπίτι της. Η μαρτυρία του στο Star, οδηγεί σ' ένα πολύ συγκεκριμένο συμπέρασμα.
Όπως ανέφερε ο Β. Γκούμας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Κατερίνα Τσαμούρη, βρήκε τον ταξιτζή που ξετύλιξε το κουβάρι της υπόθεσης αφού είναι εκείνος που οδήγησε τις αρχές στα ίχνη της γυναίκας.
Παλαιό Φάληρο: «Τα γυρίζει» τώρα η μάνα για τον θάνατο τoυ κοριτσιού
Η περιγραφή του οδηγού ταξί είναι ανατριχιαστική. «Ήταν λίγο βρεγμένη και τους λυπήθηκα. Πήγαινα για σχόλασμα και μου λένε πάμε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη Λιοσίων. Την ρωτάω από που είσαι και μου λέει από Γαλλία. Δεν την είδα σε κατάσταση άσχημη. Τα παιδιά είδα λίγο ταλαιπωρημένα και γι' αυτό και σταμάτησα να τους πάρω. Λέω, μια γυναίκα τώρα δύο η ώρα τι γυρεύει πάνω στην παραλία. Όταν τους άφησα, κοιτάω πίσω να δω μήπως άφησαν τίποτα κι ήταν βρεγμένο το κάθισμα».
Βίντεο από το Παλαιό Φάληρο: Το δρομολόγιο της γυναίκας με τα τρία παιδιά
Ο άνθρωπος αυτός που είναι κι ο ίδιος πατέρας δύο παιδιών δηλώνει σοκαρισμένος καθώς ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι μετέφερε αυτήν την μάνα. «Αν είχα καταλάβει κάτι θα γύρναγα πίσω να πάρω το παιδί και να το μεταφέρω στο νοσοκομείο» δηλώνει στον Β. Γκούμα.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.